زلنسکی: نگران پایان یافتن ذخیره موشکی هستیم

يکشنبه 19 فروردين 1403
00:22
زلنسکی: نگران پایان یافتن ذخیره موشکی هستیم ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین شنبه گفت، در صورتی که حملات روسیه با شتاب فعلی ادامه پیدا کند، موشک‌های کی‌یف تمام خواهد شد.

العالم - اروپا

زلنسکی در مصاحبه‌ای با تلویزیون این کشور اظهار کرد: اگر آنها با شدتی که در ماه گذشته حمله کرده‌اند، به عملیات خود ادامه دهند، ممکن است که موشک‌های ما تمام شود. شرکایمان این را می‌دانند.

وی همچنین گفت که اوکراین همچنان منتظر بسته کمکی بزرگ آمریکاست که تصویب آن در کنگره این کشور متوقف شده است.

زلنسکی با ابراز امیدواری نسبت به تصویب این بسته افزود: هنوز معتقدم که می‌توانیم رای مثبت کنگره را بگیریم.

رئیس جمهوری اوکراین هفته گذشته هشدار داد که اگر کمک‌های نظامی آمریکا به کی‌یف نرسد، ارتش کشورش مجبور خواهد شد در مقابل روسیه عقب‌نشینی کند.

زلنسکی در مصاحبه‌ای با واشنگتن‌پست اظهار کرد: اگر حمایت آمریکا نباشد یعنی اینکه سامانه دفاع هوایی، موشک‌های پاتریوت و مختل‌کننده‌های تسلیحات الکترونیکی و گلوله‌های ۱۵۵ میلیمتری توپ نداریم.

وی افزود: این به معنای عقب‌نشینی قدم به قدم ما، با گام‌های کوچک خواهد بود. باید تلاش‌کنیم که راهی برای جلوگیری از عقب‌نشینی پیدا کنیم.

در همین حال، الکساندر سیرسکی که به تازگی به ریاست ستاد مشترک ارتش اوکراین منصوب شد، گفت: روسیه شش برابر نیروهای اوکراینی در خط مقدم قدرت آتش دارد و این برتری قدرت نظامی باعث تلفات نیروها و از دادن مواضع ما می‌شود.

اوکراین از کنگره آمریکا خواسته است تا بسته کمک نظامی ۶۰ میلیارد دلاری برای کی یف را تصویب کند.

لوید آستین وزیر دفاع آمریکا در حالیکه ارائه بسته‌های کمکی واشنگتن به کی‌یف به علت مخالفت کنگره به بن بست رسیده، گفت که ایالات متحده اجازه نخواهد داد اوکراین در جنگ شکست بخورد.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم