در شورای امنیت؛

درخواست عضویت دائم فلسطین در سازمان ملل فردا بررسی می‌شود

يکشنبه 19 فروردين 1403
11:09
درخواست عضویت دائم فلسطین در سازمان ملل فردا بررسی می‌شود شورای امنیت درخواست عضویت دائم فلسطین را در سازمان ملل متحد فردا(دوشنبه) بررسی می‌کند.

العالم - فلسطین

به گزارش اسپوتنیک، ریاست شورای امنیت، جلسه بحث و بررسی درخواست فلسطین برای عضویت دائم در سازمان ملل متحد و ارجاع آن به کمیته پذیرش اعضای جدید را فردا برگزار می‌کند.

براساس گزارش اسپوتنیک، ریاست شورای امنیت فردا ساعت ۱۲ به وقت محلی به منظور تایید دریافت نامه فلسطین و ارجاع آن به کمیته مربوطه، نشست غیرعلنی برگزار خواهد کرد. انتظار نمی‌رود که این شورا در جلسه فردا بیانیه‌ای صادر کند. فلسطین از سال ۲۰۱۲ تنها در جایگاه عضو ناظر شورای امنیت قرار دارد.

پیشتر ریاض منصور، نماینده فلسطین در سازمان ملل گفته بود که فلسطین از شورای امنیت سازمان ملل می‌خواهد تا در ماه جاری میلادی درباره عضویت کامل فلسطین در این نهاد رای‌گیری کند.

0% ...

آخرین اخبار

حمایت از صادرات؛ نسخه سازمان توسعه تجارت ایران برای عبور از موانع


انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست


سردار ابن‌الرضا خطاب به آمریکا: با آتش بازی نکنید


برداشت زیتون؛ میراث نانی که خون بهایش جان است + ویدئو


جهش در تجارت غیرنفتی؛ گیلان و آستراخان دست در دست هم


تداوم قفل پروازی بر آسمان ریاض؛ سازمان هواپیمایی عربستان تعلیق را تمدید کرد


پرواز کسری تجاری ترکیه؛ جهش ۹ درصدی در هشت ماه پرچالش


سرشماری ۱۴۰۵به روش داده‌های ثبتی و مراجعه حضوری انجام می شود


برخورد سومین نفتکش به مین دریایی+ فیلم