خبر فوری:

سناتور آمریکایی: حجم تنش‌ها در خاورمیانه بسیار بالا است

دوشنبه 20 فروردين 1403
04:05
سناتور آمریکایی: حجم تنش‌ها در خاورمیانه بسیار بالا است چاک شومر سناتور ارشد ایالات متحده از ایالت نیویورک و رهبر اکثریت سنای آمریکا، گفت: حجم تنش‌ها در خاورمیانه بسیار بالا است.

العالم-آمریکا

رهبر اکثریت سنای آمریکا با بیان اینکه حجم تنش‌ها در خاورمیانه بسیار بالا است، اظهار کرد: بنابراین ما باید آماده باشیم.

جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید نیز پیش‌تر و در جریان برگزاری مجمع جهانی اقتصاد در داووس سوئیس ادعا کرده بود: ما به دنبال جلوگیری از گسترش درگیری‌ها و ایجاد شرایط برای کاهش تنش‌ها هستیم.

سالیوان در عین حال، گفت: روند درگیری‌ها با حوثی‌ها (انصارالله یمن) به «آنهایی که در تهران و در دیگر پایتخت‌های خاورمیانه بر این گروه نفوذ دارند»، بستگی دارد.

این مقام ارشد امنیت ملی آمریکا گفت که واشنگتن مسیر جلوگیری از تشدید جنگ غزه به یک درگیری بزرگتر را درنظر گرفته است.

این مقام کاخ سفید افزود: ما مشتاقانه با شرکای خود در سراسر منطقه کار می‌کنیم تا یک مسیر بدست آوریم اما ما باید در برابر این احتمال که به جای حرکت به سمت تنش زدایی، در مسیر تشدید قرار بگیریم، مراقب و آماده باشیم.

0% ...

آخرین اخبار

کاریکاتور| روایت تصویری کمال شرف از شکار جنگنده عربستانی در آسمان یمن


انتشار تصاویر جنگنده اف-۱۵ عربستان پس از سرنگونی در مأرب+فیلم


از فرسایش قدرت آمریکا تا تنگه هرمز و باب‌المندب؛ آیا موازنه قدرت در منطقه در حال تغییر است؟


پیام رئیس‌جمهور در دویستمین شب حضور مردم در خیابان‌ها/وفاق ملی بیش از هر زمان دیگری ضروری است


قالیباف: تغییر نرخ بهره فدرال رزرو، اثر اختلال انرژی بر تورم آمریکا را خنثی نمی‌کند


تهران و مسکو برای تقویت همکاری‌های حسابرسی دولتی هم‌پیمان شدند


بحران برق در بیمارستان‌های غزه؛ ۷۰ درصد ژنراتورها خاموش شدند


ویرانه های ناشی از حملات رژیم اسرائیل به غزه هم قربانی می گیرد


سخنگوی وزارت خارجه خطاب به صدر اعظم آلمان: نمی‌توانید حامی جنگ و قهرمان صلح باشید


تأکید ایران و چین بر تعمیق مناسبات راهبردی تهران-پکن