گفتگوی تلفنی ابراهیم رئیسی با رئیس جمهور عراق

سه شنبه 21 فروردين 1403
18:22
گفتگوی تلفنی ابراهیم رئیسی با رئیس جمهور عراق رئیس دولت سیزدهم در گفتگو با عبداللطیف رشید بر تقویت و تعمیق روابط فیمابین دو ملت که بر اشتراکات گسترده فرهنگی و تمدنی و ریشه‌های عمیق تاریخی استوار است، تاکید کرد.

العالم - ایران

سید ابراهیم رئیسی رئیس دولت سیزدهم ظهر امروز سه‌شنبه در پاسخ به تماس تلفنی آقای «عبداللطیف رشید» رئیس جمهور عراق، ضمن تبریک متقابل عید سعید فطر به وی، دولت و ملت عراق، تقویت و تعمیق روابط فیمابین دو ملت را که بر اشتراکات گسترده فرهنگی و تمدنی و ریشه‌های عمیق تاریخی استوار است، ضروری توصیف و اظهار امیدواری کرد که در سال پیش‌رو سطح روابط دو کشور فارغ از مداخلات بدخواهان هر چه بیشتر ارتقا یافته و دو ملت بیش از پیش از منافع آن بهره‌مند شوند.

وی در بخش دیگری از سخنانش مهمترین مسئله مشترک امروز ایران و عراق، جهان اسلام و همه آزادگان جهان را غم عمیق ناشی از جنایات و مظالم بی‌سابقه رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان غزه عنوان و بر مسئولیت خطیر شرعی و انسانی همه مسلمانان و آزادگان جهان در راستای تلاش برای توقف کشتار و نسل‌کشی این ملت مظلوم، مقاوم و مقتدر با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها تاکید کرد.

رئیس‌ دولت سیزدهم با اشاره به گذشت حدود ۶ ماه از نشست مشترک سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب درباره وقایع غزه، ضمن ابراز ناامیدی از کارآمدی همه مجامع و نهادهای بین‌المللی به ویژه سازمان ملل و شورای امنیت، بر ضرورت همکاری و تلاش موثر کشورها و امت اسلامی در جهت توقف روند جنایات و کشتار رژیم صهیونیستی در غزه و فلسطین تاکید کرد.

رئیس جمهور عراق نیز در این گفتگوی تلفنی ضمن ابلاغ سلام و تبریک فرارسیدن عید سعید فطر به رهبر معظم انقلاب اسلامی، رئیس جمهور، دولت و ملت ایران، روابط دو کشور را مستحکم و عمیق و در راستای تامین منافع دو ملت توصیف و تصریح کرد: دولت عراق نیز معتقد است دو کشور باید فارغ از توطئه بدخواهان برای تقویت بیش از پیش روابط دوستانه دو کشور تلاش کنند.

رئیس جمهور عراق همچنین با ابراز تاسف از تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان مظلوم غزه، و همچنین بی‌نتیجه ماندن اقدامات برای توقف این جنایات از طریق سازمان‌های بین‌المللی نظیر شورای امنیت سازمان ملل، به توسل برخی کشورها به ابزارهایی چون حق وتو اشاره و تصریح کرد: برخی کشورها نه به دنبال حل ریشه‌ای این مشکل بلکه به دنبال پیچیده‌تر کردن آن هستند، بنابراین ضرورت دارد کشورهای اسلامی به دنبال برنامه‌ای عملیاتی برای حل ریشه‌ای مسئله فلسطین و دست یافتن این ملت مظلوم به حقوق حقه خود باشند.

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان