اسپانیا: به رسمیت شناختن کشور فلسطینی به نفع ژئوپولیتیک اروپاست

چهارشنبه 22 فروردين 1403
20:35
اسپانیا: به رسمیت شناختن کشور فلسطینی به نفع ژئوپولیتیک اروپاست نخست‌وزیر اسپانیا در سخنرانی امروز در پارلمان این کشور حملات رژیم اسرائیل به غزه را تهدید جهانی خواند و تاکید کرد جامعه بین‌المللی تا زمانی که موجودیت کشور فلسطین را به رسمیت نشناسد، نمی‌تواند به آن کمک کند.

العالم - اروپا

«پاسخ نامتناسب اسرائیل در جنگ علیه غزه، تهدیدی منطقه‌ای و جهانی است» این اظهارات امروز نخست‌وزیر اسپانیا پدرو سانچز است. او در سخنانی در پارلمان اسپانیا «به رسمیت شناختن کشور فلسطین را مصلحتی ژئوپولیتیکی برای اروپا» خواند و افزود «جامعه بین‌المللی نمی‌تواند به کشور فلسطین کمک کند، اگر موجودیتش را به رسمیت نشناسد. این اقدام عادلانه و چیزی است که اکثریت اجتماعی خواستار آن است».

سانچز مدت‌هاست که به اتحادیه اروپا برای به رسمیت شناختن فلسطین فشار می‌آورد اما به در بسته متحدان اصلی اسرائیل برخورد می‌کند.اواخر ماه گذشته، او بیانیه مشترکی را با همتایان ایرلندی، مالتی و اسلوونیایی خود امضا کرد که در آن اعلام کردند اگر به رسمیت شناختن فلسطین می‌تواند به حل و فصل بیش از شش ماه جنگ در غزه کمک کند، برای این کار آمادگی دارند؛ جنگی که که طی آن بیش از 33 هزار فلسطینی در حملات اسرائیل شهید شده‌اند.

سخنگوی دولت اسپانیا سه‌شنبه گفت که سانچز قرار است در روزهای آینده با چند رهبر دیگر از جمله سران نروژ و پرتغال برای گفت‌وگو درباره این موضوع دیدار کند.سانچز در سخنان روز چهارشنبه خود گفت که «پاسخ کاملاً نامتناسب اسرائیل به حمله حماس، دهه‌ها قوانین بشردوستانه را زیر پا گذاشته و خاورمیانه و در نتیجه کل جهان را به بی‌ثباتی تهدید می‌کند».وزیر امور خارجه ایرلند مایکل مارتین هم سه‌شنبه گفت که کشورش در هفته‌های آتی به سوی به رسمیت شناختن کشور فلسطین گام خواهد برداشت. او گفت که به تعویق انداختن شناسایی فلسطین دیگر جایز یا قابل‌قبول نیست.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه