بیانیه شورای امنیت سازمان ملل در مورد کشتار امدادگران و تهدید قحطی در غزه

پنج‌شنبه 23 فروردين 1403
19:06
بیانیه شورای امنیت سازمان ملل در مورد کشتار امدادگران و تهدید قحطی در غزه شورای امنیت سازمان ملل در بیانیه‌ای در مورد حملات هوایی «وحشتناک» رژیم صهیونیستی که اوایل ماه جاری منجر به کشته شدن هفت تن از اعضای تیم آشپزخانه مرکزی جهانی شد، ابراز «نگرانی شدید» کرده و بر نیاز به یک «تحقیق کامل، شفاف و جامع» تاکید کرد.

العالم ـ آمریکا

بنابر این گزارش، این نهاد ۱۵ عضوی همچنین اعلام کرد که اسرائیل باید اقدامات بیشتری را برای بهبود ارسال کمک به مناطق محاصره شده و بمباران شده انجام دهد.

بر اساس این بیانیه اعضای شورای امنیت نگرانی عمیق خود را نسبت به تلفات انسانی درگیری ها، وضعیت فاجعه بار انسانی، و خطر قحطی قریب الوقوع در غزه تکرار کردند و خواستار رفع فوری همه موانع ارسال کمک های بشردوستانه شدند.

این اعضا به موضوع اعلام اسرائیل مبنی بر بازگشایی گذرگاه اریز و اجازه استفاده از بندر اشدود برای ارسال کمک به غزه توجه کرده اما تاکید کردند که با توجه به مقیاس نیازها در غزه باید اقدامات بیشتری برای کمک رسانی لازم انجام شود.

به گزارش ایرنا،‌ پس از هشدار جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر اتخاذ گام‌هایی برای محافظت از غیرنظامیان و کارکنان بشردوستانه، اسرائیل هفته گذشته اعلام کرد که گذرگاه بیت حانون (ارز) با شمال غزه را برای کمک‌رسانی به طور موقت بازگشایی می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

اژه ای: اراده ایران برای گسترش روابط با چین، قطعی است


ایران ۳- نیوزیلند صفر: انتظار دیگری هم نداشتیم


ایران برای پاسخ به متجاوز چقدر باید منتظر باشد؟!


شهادت یک فلسطینی بر اثر تیراندازی نظامیان صهیونیست در غزه


رویترز: موشک آمریکایی مراسم عروسی را در ایران هدف قرار داد


کلاس‌های درس در قدس؛ جبهه جدید نبرد علیه اشغالگری


شهادت یک فلسطینی در قدس اشغالی


فرار گسترده نظامیان اوکراینی از دوره‌های آموزشی در لهستان


سقوط هواپیما در آمریکا


سناتور آمریکایی خواستار برکناری هگست شد