گفت وگوی تلفنی وزیر خارجه امارات با امیرعبداللهیان درخصوص تحولات منطقه

جمعه 31 فروردين 1403
08:45
گفت وگوی تلفنی وزیر خارجه امارات با امیرعبداللهیان درخصوص تحولات منطقه «عبدالله بن زاید آل نهیان» وزیر امورخارجه امارات پنجشنبه شب در تماس تلفنی با «حسین امیر عبداللهیان» همتای ایرانی خود درخصوص آخرین تحولات منطقه با یکدیگر گفت وگو کردند.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

امیرعبداللهیان در این‌ گفتگوی تلفنی با ابراز تأسف از وقوع سیل سنگین در امارات، آمادگی کشورمان برای کمک به مردم در معرض سیل را اعلام کرد.

شیخ عبدالله بن زاید وزیر خارجه امارات عربی متحده در این تماس تلفنی بر اراده کشورش جهت توسعه روابط دو جانبه در همه زمینه ها تاکید کرد.

طرفین بر توسعه روابط دو جانبه و برگزاری منظم کمیته های مشترک اقتصادی و کنسولی تأکید کردند.

وزرای امور خارجه دو کشور همچنین در مورد آخرین تحولات غزه و تداوم جنایات رژیم صهیونیستی اسرائیل علیه مردم فلسطین و ضرورت توقف هر چه سریع تر این جنایات و تسریع در ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه و نیز در خصوص برخی دیگر از تحولات منطقه‌ای رایزنی و تبادل نظر کردند.

0% ...

آخرین اخبار

مقام فلسطینی: پیکر هشت هزار نفر در نوار غزه زیر آوار است


قطر: اسرائیل به دنبال جنگ است ، نه صلح


حمله عربستان به قایق‌های ماهیگیری در تعز، هشت کشته برجای گذاشت


در صورت هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های ما، کابل‌های اینترنتی در تنگه هرمز هدف قرار می‌گیرد


عراقچی :مذاکرات از طریق کشورهای واسطه ادامه دارد


سخنگوی سپاه پاسداران: تنگه هرمز همچنان بسته می‌ماند


شماری شهید و مجروح بر اثر حملات ارتش اشغالگر در باریکه غزه + فیلم


فصل زیتون در غزه: درختانی که در جنگ نابود شدند و خاطره‌ای که در این سرزمین ریشه دارد


دشمن اگر دوباره حماقت کند با پاسخی پشیمان‌کننده‌تر روبرو می‌شود


یمن تصاویر جدیدی از شکار نیروهای وابسته به سعودی منتشر کرد