خودسوزی مرد آمریکایی مقابل دادگاه ترامپ

شنبه 1 ارديبهشت 1403
00:19
خودسوزی مرد آمریکایی مقابل دادگاه ترامپ 
شبکه خبری سی‌ان‌ان گزارش داد دقایقی بعد از تعیین هیئت منصفه دادگاهی که قرار است به پرونده ترامپ در خصوص پرداخت حق‌السکوت به یک بازیگر فیلم‌های مستهجن رسیدگی کند فردی در مقابل این دادگاه خودش را به آتش کشید.

العالم - آمریکا

پلیس نیویورک می‌گوید این مرد خودش را در منطقه «منهتن» در نیویورک، جایی که دونالد ترامپ منتظر محاکمه در دادگاه است خودش را به آتش کشیده و آتش‌نشان‌ها در تلاش برای اطفای حریق هستند.

این اتفاق بعد از آن رخ داد که دادگاه ۱۸ عضو هیئت منصفه دادگاه و ۶ جانشین او را برای رسیدگی به پرونده رئیس‌جمهور سابق در خصوص پرداخت حق‌السکوت به یک بازیگر فیلم‌های مستهجن تعیین کرد. یک سخنگوی اداره آتش‌نشانی نیویورک گفت: «یک مرد در محوطه بیرون این دادگاه خودش را به آتش کشید. هنوز در حال گردآوری جزئیات هستیم.»

برخی از رسانه‌ها گزارش داده‌اند که این فرد برای برای مداوا راهی بیمارستان شده است. این اتفاق در پارکی در مقابل دادگاه رخ داده که مسئولان از آن برای برگزاری تجمعات، هم در حمایت از ترامپ و هم ضد او استفاده می‌کنند.

دادگاه کیفری ترامپ تحت تدابیر شدید امنیتی در طبقه پانزدهم این دادگاه با حضور نیروهای سرویس مخفی و همچنین نیروهای پلیس دادگاه برگزار می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

آخرین تحولات منطقه‌ای، محور رایزنی تلفنی عراقچی و بدر بوسعیدی


واکنش دختر بچه غزه ای به اظهارات ضد فلسطینی فعال سیاسی عراقی +فیلم


ویدئو گرافیک/اگر دشمنان مجددا حملات نظامی یا تروریستی را شروع کنند...


روزنامه انگلیسی: رأی‌دهندگان آمریکایی خواهان پایان جنگ علیه ایران هستند


آماده باش پلیس؛ فرانسوی ها امروز دست به اعتصاب سراسری می زنند


وزارت بهداشت صنعا: ۲۶۶ تن در حملات عربستان به شهادت رسیدند


حزب‌الله عراق: شکست سنگین ترامپ آغاز افول سلطه آمریکا را رقم می‌زند


۴ نفر از اعضای شبکه موسوم به «اسماء آکادمی» بازداشت شدند


رسانه صهیونیست: جنگ با ایران سونامی شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات کنگره بود


سران احزاب ترکیه پیمان مکه را به چالش کشیدند؛ چرا از غزه دفاع نمی‌کنید؟