همزمان با تلاش های فشرده مصر

نشست شورای جنگ رژیم صهیونیستی برای بررسی معامله احتمالی مبادله اسرا

جمعه 7 ارديبهشت 1403
14:24
نشست شورای جنگ رژیم صهیونیستی برای بررسی معامله احتمالی مبادله اسرا در ساعت های گذشته، سخن درباره ی تلاش‌های فشرده میانجی‌ها به‌ویژه مصر و با آگاهی دولت آمریکا با هدف احیای توافق تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی، شامل آتش‌بس و بازگشت آوارگان به شمال باریکه غزه، افزایش یافته است.

العالم - فلسطین اشغالی

برخی منابع مطبوعاتی گزارش دادند شورای جنگ رژیم صهیونیستی نشستی را برای بررسی تحولات توافق تبادل اسرا و عملیات نظامی برنامه ریزی شده در رفح، واقع در جنوب نوار غزه در مرز با مصر آغاز کرد.

شبکه اطلاع رسانی رژیم صهیونیستی "کان" گفت: وزرای کابینه کوچک از هم اکنون شروع به تدوین خطوط کلی کرده اند که قرار است مبنای مذاکرات جدید با "حماس" باشد.

دو منبع آگاه از پیشرفت مذاکرات گفتند وزرا، روز چهارشنبه در قاهره درباره ی گفتگوهای هرتسی هالیفی رئیس ستاد ارتش و رونان بار، رئیس شین بت، با عباس کامل، رئیس اطلاعات مصر در قاهره، موضوعات جدیدی دریافت کردند.

یک منبع اسرائیلی افزود: "از آنجایی که مصرمعتقد است تلاشش بر تحرکات اسرائیل در رفح تاثیر دارد، برای پیشبرد مذاکرات تلاش می کند."

برخی رسانه های اسرائیلی و عربی تاکید کردند که مصر ابتکار عملی را مبنی بر توقف تهاجم به شهر رفح در ازای از سرگیری مذاکرات با هدف دستیابی به توافق مبادله گروگان ارائه کرده است که شامل توافقنامه جدید بر اساس توافق پاریس است.

این در حالی است که جنبش حماس ضمن اعلام آمادگی را برای آتش بس طولانی تصریح کرده است که توافق جامعی را برای توقف جنگ و آغاز فرآیند سیاسی - که منجر به ایجاد یک کشور فلسطینی می شود -، پیشنهاد داده و متعهد شده است پس از آن سلاح را کنار می گذارد.

شایان ذکر است که خلیل الحیه، معاون رئیس حماس در غزه، از آمادگی این جنبش برای موافقت با آتش بس برای یک دوره پنج ساله یا بیشتر و کنار گذاشتن سلاح های خود و تبدیل به یک حزب سیاسی در صورت ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی در مرزهای 1967خبر داد.

0% ...

آخرین اخبار

تجلیل رئیس‌جمهور از درخشش کاروان ورزشی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا


تصاویر اختصاصی العالم از فرود هواپیمایی ایران در فرودگاه نجف اشرف


قدردانی رئیس‌جمهور از پهلوانان مدال‌آور در عرصه های بین المللی


تعز؛ میعادگاه شکست و فرار فرماندهان سعودی


غریب‌آبادی روند تبادل پیام میان ایران و آمریکا را تشریح کرد


پیام تبریک فرمانده کل سپاه به مناسبت افتخارآفرینی تیم ملی المپیاد نجوم و اخترفیزیک


یحیی سریع: درهم کوبیدن آرامکو با موشک و پهپاد؛ ضربات دردناک در راه است


سخنگوی سپاه: جنگ آمریکا با ایران است یا با مردم آمریکا؟


ناکامی عملیات پیشروی نیروهای وابسته به عربستان در استان جوف


دولت، گزینه‌های وزارت دفاع و اطلاعات را تا پایان مهرماه معرفی می‌کند