آخرین حربه اشغالگران؛ استفاده از دستگاه تشخیص چهره برای شناسایی مبارزان حماس

جمعه 14 ارديبهشت 1403
19:18
آخرین حربه اشغالگران؛ استفاده از دستگاه تشخیص چهره برای شناسایی مبارزان حماس موساد در تلاش برای یافتن اسرای اسرائیلی در غزه و همچنین شناسایی رزمندگان حماس، دستگاه‌های تشخیص چهره مبتنی بر هوش مصنوعی را در غزه نصب کرده است.

العالم فلسطین

به گزارش العالم به نقل از خبرگزاری سما، دستگاه های شناسایی چهره که موساد در اختیار ارتش صهیونیستی قرار داده، با هدف شناسایی رزمندگان حماس و بازداشت و بازجویی از آنها، در ایستهای بازرسی نصب شده است.

هدف موساد از این اقدام بازداشت طرف‌های مشارکت‌کننده در عملیات طوفان الاقصی است که البته پیش‌بینی می‌شود سالها به طول انجامد.

موساد از 7 اکتبر تاکنون در باریکه غزه برای شناسایی محل نگهداری اسرای اسرائیلی تلاش می کند اما تمام تلاشهای رژیم صهیونیستی تاکنون با شکست مواجه شده است و موفق نشد هیچ یک از اسرا را آزاد کند؛ بلکه حملات ارتش اشغالگر به غزه تاکنون باعث کشته‌شدن دهها اسیر اسرائیلی در غزه شده است.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد