واکنش کمیته‌های مقاومت فلسطین به اظهارات وزیر خارجه آمریکا

شنبه 15 ارديبهشت 1403
19:16
واکنش کمیته‌های مقاومت فلسطین به اظهارات وزیر خارجه آمریکا کمیته‌های مقاومت فلسطین در واکنش به اظهارات وزیر امور خارجه آمریکا که حماس و مقاومت فلسطین را مانع دستیابی به توافق آتش بس می‌داند، تاکید کردند: اظهارات او فریبنده و تلاشی جدید و نکبت‌بار برای اعمال فشار است.

العالم - فلسطین اشغالی

کمیته‌های مقاومت فلسطین اعلام کردند: اظهارات جنایتکارانه وزیر امور خارجه دولت جنایت و تروریسم در آمریکا در خصوص توافق آتش بس که حماس و مقاومت فلسطین را مانع دستیابی به این توافق می دانند، فریبنده و تلاشی جدید و نکبت بار برای اعمال فشار است.

کمیته های مذکور تصریح کردند: اظهارات بلینکن، تلاشی است برای منحرف کردن نگاه‌ها از جنایات، کشتارها و جنگ نابودگر مستمر دشمن نازی-صهیونیست در باریکه غزه با حمایت نامحدود آمریکا.

کمیته‌های مقاومت فلسطین تأکید کردند: تنها مانع توافق آتش بس، حمایت بی حد و حصر آمریکا از رژیم صهیونیستی و رهبران آن است و بلینکن جنایتکار باید از روش ها و ترفندهای خود دست بردارد که برای همه مردم ما و مردم آزاده جهان آشکار شده است و او باید بداند که هیچ نیرویی در جهان، هر چه که باشد، مردم ما و مقاومت آنها را مجبور به دست کشیدن از حقوق و مطالبات مردم ما نخواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت