وزارت دفاع انگلیس هک شد

سه شنبه 18 ارديبهشت 1403
09:28
وزارت دفاع انگلیس هک شد رسانه‌ها، بامداد امروز خبر دادند هکرها به سرورهای وزارت دفاع انگلیس حمله کرده و به اطلاعاتی درباره مسئولان و پرسنل نظامی دست یافته‌اند.

العالم- اروپا

شبکه بی. بی. سی گزارش داد، سامانه‌ای که هک شده حاوی اسامی و اطلاعات بانکی کارکنان فعلی و برخی از کارمندان سابق نیروهای مسلح انگلیس بوده است.

بر اساس این گزارش، احتمال می‌رود که آدرس برخی از پرسنل ارتش نیز هک شده باشد.

هنوز مشخص نیست که چه کسانی پشت این هک قرار دارند اما گفته می‌شود که اطلاعاتی که هک شده مربوط به اعضای فعلی و سابق نیروی دریایی، زمینی و هوایی ارتش سلطنتی انگلیس است.

سامانه‌ای که هک شده توسط یک پیمانکار خارج از وزارت دفاع انگلیس مدیریت می‌شود و اطلاعات عملیاتی این وزارتخانه هک نشده است.

وزارت دفاع انگلیس سامانه مذکور را بلافاصله از دسترس خارج کرد و تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.

قرار است "گرانت شاپس" وزیر دفاع انگلیس، امروز اعضای مجلس عوامل از این اتفاق مطلع کرده و اطلاعات بیشتری ارائه کند.

"توبیاس الوود" نماینده محافظه کار و سرباز سابق، به "اسکای نیوز" گفته است: "چین احتمالا به افراد آسیب پذیر از لحاظ مالی نگاه می‌کند که ممکن است در ازای پول نقد کاری انجام دهند."

ایرنا

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

مانع تراشی رژیم صهیونیستی در اعزام بیماران و مجروحان غزه به خارج+ فیلم


آشوب در آلبانی؛ از درگیری با پلیس تا به آتش کشیدن ساختمان‌های دولتی


آزمایش موشک‌های کروز راهبردی توسط کره شمالی


درخشش طلایی جوانان کشتی ایران در خاک آمریکا


عربستان پایتخت یمن را بمباران کرد


هزاران معلم و دانش‌آموز در مادرید اسپانیا تظاهرات کردند


قالیباف: هم می جنگیم و هم مذاکره می‌کنیم تا بازدارندگی پایدار ایجاد کنیم


ویدئو گرافیک/نخستین گزارش رسمی آمریکا از خسارات جنگ با ایران/ زیر نویس فارسی


یمن از سرنگونی یک فروند جنگنده سعودی خبر داد


تمرکز رسانه های صهیونیستی بر احتمال از سرگیری درگیری در منطقه+ فیلم