بایدن: در صورت حمله گسترده به رفح به اسرائیل سلاح نمی‌دهیم

پنج‌شنبه 20 ارديبهشت 1403
04:01
بایدن: در صورت حمله گسترده به رفح به اسرائیل سلاح نمی‌دهیم جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا گفت، در صورتی که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل دستور یک حمله گسترده به رفح در نوار غزه را صادر کند، انتقال تسلیحات آمریکایی به این رژیم را متوقف خواهد کرد.

العالم-آمریکا

بایدن چهارشنبه شب در مصاحبه با شبکه سی.ان.ان با اشاره به بمب‌های دو هزار پوندی که آمریکا در اختیار اسرائیل قرار داده است، اظهار کرد: شهروندان غزه بر اثر این بمب‌ها کشته شده‌اند.

وی افزود: به صراحت اعلام کردم اگر آنها (اسرائیل) وارد رفح شوند – تا کنون به رفح نرفته‌اند – تسلیحاتی را که بطور تاریخی در رابطه با رفح و سایر شهرها استفاده می‌شود، تامین نمی‌کنم.

بایدن گفت، آمریکا به تامین سلاح‌های دفاعی برای اسرائیل از جمله سامانه دفاع هوایی گنبد آهنین ادامه خواهد داد اما در صورتی که حمله زمینی گسترده به رفح آغاز شود، ارسال سایر تسلیحات را خاتمه خواهد داد.

رئیس جمهوری آمریکا تاکید کرد: ما در رابطه با گنبد آهنین و توانایی اسرائیل برای پاسخ به حملاتی که اخیرا در خاورمیانه رخ داد، به تضمین امنیت اسرائیل ادامه می‌دهیم. اما قصد نداریم سلاح و گلوله‌های توپخانه ارائه دهیم.

بایدن مدعی شد که اقدامات اسرائیل در رفح از خط قرمز رد نشده است، هر چند که اقدامات این رژیم موجب تنش در منطقه شده است.

وی افزود: آنها وارد مراکز جمعیتی نشده‌اند. آنچه آنها در مرز انجام دادند، درست بود.

بایدن با بیان اینکه به نتانیاهو و سایر مقام‌های اسرائیل گفته که حمایت آمریکا از عملیات در مراکز جمعیتی محدود است، اظهار کرد: به نتانیاهو و کابینه جنگی اسرائیل اعلام کرد که اگر آنها وارد این مراکز جمعیتی شوند، حمایت ما را نخواهند داشت.

لوید آستین وزیر دفاع آمریکا روز چهارشنبه در مجلس سنای این کشور گفت که ارسال تسلیحات به اسرائیل به دلیل عملیات رفح متوقف شد و تصمیم نهایی درباره چگونگی سرنوشت این محموله نگرفته‌ایم.

وی افزود: آمریکا نمی‌خواهد شاهد یک عملیات نظامی بزرگ در رفح باشد و تمرکز ما روی حفاظت از غیرنظامی‌ها است.

همچنین متیو میلر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا چهارشنبه شب با بیان اینکه واشنگتن حمله اسرائیل به رفح را تایید نکرده است، درباره تعلیق ارسال بمب‌های دو هزار و ۵۰۰ پوندی به اسرائیل گفت: ما یک محموله کمک کوتاه مدت را متوقف کرده‌ایم و در حال بررسی سایر محموله‌ها هستیم.

0% ...

آخرین اخبار

تشدید خشونت‌ها در کرانه باختری با حملات بامداد جمعه


فراخوان حماس برای طوفان حمایت از قدس


پوتین: رفع تحریم‌های ایران و باز بودن تنگه هرمز، مطالبه به‌حق تهران است


حساسیت بغداد نسبت به قطع شدن نبض پروازی میان ایران و عراق


پایبندی لبنان به مذاکرات؛ حملات بدون دستاورد رژیم صهیونیستی +فیلم


حملات صهیونیست‌ها به لبنان، یک مدرسه را ویران ساخت و دانش‌آموزان را آواره کرد+ویدئو


انصارالله: پاسخ هرگونه تنش آفرینی بیشتر عربستان را در اعماق خاک این کشور می دهیم


گروسی مدعی شد: آژانس آماده لحاظ کردن ملاحظات ایران در چارچوب فعالیت‌های پادمانی است


خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه