گزارش العالم از کنفرانس وحدت اسلامی در عراق و تمجید از عملیات «وعده صادق»

پنج‌شنبه 20 ارديبهشت 1403
09:18
پایتخت عراق میزبان دومین کنفرانس وحدت اسلامی با حضور جمع بزرگی از علما و اندیشمندان مسلمان از سراسر جهان اسلام بود.

العالم - عراق

خبرنگار شبکه خبری العالم در بغداد گزارش داد: موضوع فلسطین و حمله رژیم صهیونیستی به باریکه غزه در دستور کار دومین کنفرانس وحدت اسلامی در بغداد بود که خواستار اقدام فوری کشورهای اسلامی برای توقف نسل‌کشی و حمایت از مردم فلسطین شد.
شرکت کنندگان در دومین کنفرانس وحدت اسلامی که با حضور جمع بزرگی از علما و اندیشمندان مسلمان از سراسر جهان اسلام برگزار شد، از نقش ایران در حمایت از محور مقاومت قدردانی کردند.

علما و اندیشمندان مسلمان با یادآوری موضع محور مقاومت در یمن و عراق، عملیات وعده صادق جمهوری اسلامی ایران علیه رژیم صهیونیستی را با توجه به اینکه معادلات و موازنه قوا را به نفع ملت‌های اسلامی تغییر داد، ستودند.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد