عراق.. کشف گور جمعی در بابل پس از 33 سال+عکس

سه شنبه 25 ارديبهشت 1403
11:33
عراق.. کشف گور جمعی در بابل پس از 33 سال+عکس منابع خبری عراق از کشف یک گور جمعی در استان بابل عراق پس از 33 سال خبر دادند. این گور مربوط به قیام شعبانیه در سال1991 است.

العالم - عراق

دو روز پیش در حین گودبرداری در منطقه "باب المشهد" واقع در استان بابل احتمال وجود گور جمعی در این منطقه قوت گرفت و پای وزارت کشور وتیمی از دفتر نخست وزیری و بنیاد شهید به این موضوع باز شد.

در همین رابطه فرماندهی پلیس بابل از آغاز حفاری وکاوش در اطراف بیمارستان زنان و کودکان در منطقه باب المشهد و مسدود کردن منطقه جهت تکمیل عملیات گودبرداری در این گور جمعی خبر داد و اندکی بعد خبر کشف بقایای 3 قربانی در این محل اعلام شد.

انتشار این خبر، جوان 34 ساله‌ی عراقی بنام "لویی" را به محل کشاند، به این امید که بقایای جسد پدرش را در محلی که گمان می‌رود یک گور جمعی است وبقایای تعدادی از قربانیان حوادث انتفاضه شعبانیه در سال 1991 در آنجا دفن شده‌اند، پیدا کند.

برآورد می شود که بین 30 تا 50 بقایای اجساد در این گور 33 ساله دفن شده باشند.

0% ...

آخرین اخبار

سفر رسمی وزیر کشور به باکو


رژیم صهیونیستی، پرچمدار عملیات فریب پرچم دروغین


افزایش قیمت نفت به دنبال تشدید درگیری‌ها در غرب آسیا و حمله به نفتکش‌ها


کره شمالی چندین موشک بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرد


صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند/ اعلام آمادگی ایران برای کمک به گفتگو بین عربستان و یمن


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم