تشییع پیکر رئیس جمهور و همراهان در تبریز + ویدیو

سه شنبه 1 خرداد 1403
10:10
تشییع پیکر رئیس جمهور و همراهان در تبریز + ویدیو مردم وفادار تبریز امروز پیکر رئیس جمهور و همراهان وی را در تبریز تشییع و بدرقه می کنند.

العالم - ایران

مراسم تشییع پیکر حجت الاسلام و المسلمین رئیسی و هیئت همراه از ساعت ۹:۳۰ صبح از میدان شهدای تبریز به‌ سمت فرودگاه تشییع و از آنجا به تهران منتقل می‌شوند.

مراسم اقامه نماز روز چهارشنبه توسط مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.

پیکر امام جمعه محبوب نیز روز پنجشنبه در تبریز و پیکر استاندار جوان و پرتلاش آذربایجان شرقی نیز روز پنجشنبه در شهرستان مراغه تدفین می‌شود.

بالگرد حامل آقای رئیسی که دو روز قبل برای بازدید از «سد خداآفرین» و افتتاح چندین طرح ملی و استانی به آذربایجان شرقی رفته بود، هنگام عزیمت از این سد به مقصد «پالایشگاه تبریز» به علت شرایط نامساعد آب‌ و هوایی دچار سانحه شد.

با وجود اعزام ده‌ها گروه امدادی واکنش سریع برای امداد به رئیس‌جمهور و همراهانش، تلاش‌ها برای پیدا کردن بالگرد سانحه‌ دیده به علت مه‌آلود بودن هوا و سخت‌گذر بودن منطقه جنگلی و کوهستانی، ساعت‌ها به طول انجامید.

سرانجام بامداد امروز گروه‌های امدادی مردمی و هلال‌احمر با استفاده از پهپاد‌های ایرانی ردیاب، بالگرد سانحه‌ دیده را کشف کردند.

در این سانحه هوایی، آقای «سید ابراهیم رئیسی» رئیس‌ جمهور و همراهان او از جمله آقای «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه، «آیت‌الله سید محمدعلی آل‌هاشم» امام جمعه تبریز، «مالک رحمتی» استاندار آذربایجان شرقی و همچنین سرتیم حفاظت رئیس‌جمهور، خلبانان و کادر پرواز بالگرد، شهادت گونه به سوی معبود شتافتند.

حضور مردم تبریز در مراسم تشییع پیکر شهید رئیسی و همراهانش

1

حضور انبوه جمعیت عزادار برای تشییع شهدای خدمت

1

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند


تشکیلات خودگردان خواستار اقدام فوری بین‌المللی در برابر تروریسم شهرک‌نشینان شد


شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم