جزییات پیشنهاد آمریکا برای عادی سازی اشغالگران با عربستان سعودی

سه شنبه 1 خرداد 1403
16:30
جزییات پیشنهاد آمریکا برای عادی سازی اشغالگران با عربستان سعودی یک روز پس از اعلام کاخ سفید در زمینه پیشرفت قابل توجه در مذاکرات عادی سازی بین رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی، رادیو ارتش صهیونیستی جزئیات جدیدی را درباره پیشنهاد آمریکا که توسط جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی به مقامات ارشد تل آویو ارائه شده بود، فاش کرد.

العالم - آمریکا

بنا به این گزارش، پیشنهاد آمریکا شامل عادی سازی روابط با عربستان سعودی، گسترش ائتلاف امنیتی آمریکا و کشورهای منطقه علیه ایران و سرمایه گذاری به مبلغ میلیاردها دلاری در غزه، آزادی اسرا و توافق با حزب الله در شمال برای جلوگیری از جنگ گسترده در لبنان است.

در مقابل آن، از رژیم صهیونیستی توقف جنگ در غزه، ایجاد افق سیاسی برای تحقق راه حل دو دولت و ترسیم ساز و کار اداره غزه خواسته می شود به نحوی که نه یک دولت نظامی باشد و نه حماس بلکه اداره غیرنظامی فلسطینی با همکاری کشورهای منطقه باشد.

0% ...

آخرین اخبار

العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم