بعد از 24 سال رئیس جمهور فرانسه به آلمان می رود!

يکشنبه 6 خرداد 1403
09:12
بعد از 24 سال رئیس جمهور فرانسه به آلمان می رود! امروز یکشنبه، امانوئل ماکرون در اولین سفر دولتی یک رئیس جمهور فرانسه به آلمان،آن هم بعداز 24 سال وارد برلین میشود.

العالم - اروپا

ماکرون قرار است ساعت دو بعد از ظهر یکشنبه (1200 به وقت گرینویچ) وارد آلمان شود سفری پر هزینه که به مدت سه روز ادامه دارد و به عنوان ادای احترام به روابط دوستی بین فرانسه و آلمان توصیف می شود.

این اولین مورد در نوع خود در حدود 24 سال است که در پاسخ به دعوت رئیس جمهور آلمان، فرانک والتر اشتاین مایر، انجام شده است.

ماکرون ابتدا به یک منطقه دولتی، جایی که در آن طی "جشنواره دموکراسی"، بمناسبت 75مین سالگرد اعلام قانون اساسی دموکراتیک که توسط آلمان غربی پس از جنگ جهانی دوم تصویب شده، را جشن میگیرند، وارد خواهدشد.

آلمان غربی در آن زمان تحت اشغال متفقین غربی پیروز که شامل فرانسه، بریتانیا و ایالات متحده بود، قرار داشت.

ماکرون و رئیس جمهور آلمان فرانک "والتر اشتاین مایر" در یک مناقشه به روی صحنه، در این جشنواره خواهند رفت.

رئیس جمهور فرانسه سپس به اقامتگاه رسمی اشتاین مایر در نزدیکی کاخ "Bellevue" نقل مکان خواهد کرد و در آنجا با تشریفات نظامی از وی پذیرایی خواهد شد.

قرار است روسای جمهور دو کشور بعدازظهر نشست خبری مشترکی برگزار کنند.

ماکرون همچنین قرار است به همراه "کای واگنر"، شهردار برلین، از دروازه "براندنبورگ" بازدید کند، او همچنین در یک ضیافت رسمی عصر در کاخ "بلوو" شرکت خواهد کرد.

قابل ذکر است که سفر امروز در آستانه انتخابات اروپا برای تعیین پارلمان بعدی اروپا انجام می شود.

احزاب راست افراطی در اتحادیه اروپا در سال‌های اخیر شاهد افزایش حمایت‌ها - از جمله در فرانسه و آلمان - بوده‌اند و انتظار می‌رود در انتخاباتی که از 6 تا 9 ژوئن برگزار می‌شود، عملکرد خوبی داشته باشند.

0% ...

آخرین اخبار

تنش جدید چین و آمریکا بر سر یک کافی‌شاپ


شکایت 26 ایالت آمریکا از دولت ترامپ برسر کاهش استاندارد مصرف سوخت


روسیه: رابطه راهبردی‌مان با ایران را فدای هیچ کشوری نمی‌کنیم


اژه‌ای: درخشش ورزشکاران ایرانی در ناگویا، گواه شکست سیاست‌های دشمن است


تشدید حملات اشغالگران در مناطق مختلف غزه


قالیباف افتخارآفرینی کاروان ورزشی ایران در مسابقات ناگویا را تبریک گفت


دیدار شورای اتحادیه زنان کارآفرین بریکس با غریب آبادی


تظاهرات علیه نتانیاهو در مناطق شمالی فلسطین اشغالی


ادامه حملات سعودی به مناطق مختلف یمن/ هشدار انصارالله درباره تداوم تجاوزگری


تظاهرات گسترده در اروپا در حمایت از ایران، غزه، لبنان و سوریه