دومین بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن طی چند ساعت؛

سرتیپ سریع: یک پهپاد آمریکایی "MQ9" دیگر را سرنگون کردیم

چهارشنبه 9 خرداد 1403
20:57
سرتیپ سریع: یک پهپاد آمریکایی سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت که پدافند هوایی یمن یک پهپاد آمریکایی ام کیو 9 که مشغول ماموریت خصمانه در آسمان استان مارب بود را سرنگون کرد.

العالمیمن

"یحیی سریع" سخنگوی نیروهای مسلح یمن در بیانیه‌ای اعلام کرد: سپیده‌دم امروز یک پهپاد آمریکایی "MQ9" را در جریان انجام ماموریت خصمانه در آسمان استان مارب سرنگون کردیم.

سریع افزود: سرنگون‌کردن پهپاد آمریکایی «MQ۹» با موشک زمین به هوای ساخت داخل انجام شد. عملیات سرنگونی پهپاد "MQ۹" تنها چند روز پس از سرنگون‌کردن پهپاد دیگری از همین نوع در آسمان استان البیضاء به انجام رسید.

وی ادامه داد: این ششمین عملیات سرنگون‌کردن پهپاد "MQ۹" است که در جریان نبرد "فتح موعود و جهاد مقدس" در حمایت و پشتیبانی از ملت فلسطین انجام می‌گیرد.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت: ما به توسعه توانمندی‌های دفاعی خود برای مقابله با تجاوز آمریکا و انگلیس و تمامی قدرت‌های متخاصم ادامه خواهیم داد.

سریع ادامه داد: ما به یاری ملت مظلوم فلسطین در نوار غزه تا توقف تجاوز و رفع محاصره از این باریکه ادامه می‌دهیم.

پیش‌تر نیز سریع در بیانیه دیگری اعلام کرد: در قالب گسترش گستره عملیات‌های خود در مرحله چهارم، ۶ عملیات نظامی را علیه ۶ کشتی در دریاهای مدیترانه، سرخ و عرب به انجام رساندیم.

سریع گفت: نیروهای دریایی، پهپادی و موشکی در این عملیات گسترده مشارکت کردند. کشتی "LAAX" در دریای سرخ در پی حمله مستقیم آسیب فراوانی دید. علاوه بر این کشتی‌های "MOREA" و "Sealady" نیز هدف قرار گرفتند. ۳ عملیات دریای سرخ به وسیله چندین اژدر، موشک‌ بالستیک و پهپاد به انجام رسید.

وی افزود: کشتی‌های آمریکایی "ALBA" و "Maersk HARTFORD" در دریای عرب با موشک و پهپاد هدف قرار گرفتند. همچنین کشتی "MINERVA ANTONIA" در دریای مدیترانه با چندین موشک کروز هدف قرار داده شد.

سریع ادامه داد: حمله به تمامی کشتی‌های یادشده به دلیل نقض قانون منع وصول به بندرهای فلسطین اشغالی به انجام رسید. عملیات گسترده نیروهای مسلح یمن در راستای یاری به ملت مظلوم فلسطین و در واکنش به جنایت‌های دشمن صهیونیست در حق آوارگان فلسطینی در منطقه رفح اجرا شد.

0% ...

آخرین اخبار

ویدئوگرافیک | پیروزی قاطع ایران؛ عقب‌نشینی آمریکا و رژیم صهیونیستی از حمله به ضاحیه و بیروت


 گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


واقعیت رابطه آمریکا با اسرائیل


محور مقاومت، درهم شکننده اسرائیل


بانک‌ها بر کنترل نقدینگی و تأمین مالی تولید متمرکز شوند


نفس‌های آخر اورژانس غزه؛ 300 شهید و تخریب 80 درصدی ناوگان آمبولانس


حزب‌الله: معادله «ضاحیه در برابر شهرک‌های شمالی» را نمی‌پذیریم


پزشکیان: اجرای برنامه‌های حفظ پایداری بازار تسریع شود


پیش‌بینی 3 روز بدرقه و 24 ساعت تشییع پیکر امام شهید


انهدام گسترده پهپادهای دشمن محصول بازتعریف بازدارندگی پدافند هوایی بود