گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و قطر درباره باریکه غزه

شنبه 12 خرداد 1403
22:04
گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و قطر درباره باریکه غزه
«آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا امروز (شنبه) تلفنی با «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» همتای قطری درباره اوضاع غزه گفت‌وگو کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش «الخلیج آنلاین»، دو طرف خطرات اوضاع نوار غزه و اراضی اشغالی فلسطین و آخرین تحولات مربوط به تلاش‌های میانجی‌گرانه برای دستیابی به توافق آتش‌بس در نوار غزه را مورد بررسی قرار دادند.

پیش‌تر «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در سخنانی درباره جنگ علیه غزه گفته بود که رژیم صهیونیستی پیشنهاد آتش‌بس جدیدی را ارائه کرده که از طریق قطر به حماس ارسال شده است.

رئیس جمهور آمریکا، ادعا کرد: پیشنهاد جدید اسرائیل نقشه راه برای آتش بس پایدار و آزادی همه گروگان‌ها (اسیران) است.

بایدن همچنین در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی «ایکس» (توئیتر سابق) جزئیات طرح ۳ مرحله‌ای رژیم صهیونیستی برای آتش‌بسی را که ادعا می‌کند تحویل حماس شده است، منتشر کرد.

مرحله اول این طرح شامل آتش‌بس کامل، خروج نظامیان رژیم صهیونیستی از نواحی پرجمعیت در غزه، آزادی برخی از اسیران و تحویل اجساد برخی از آنها، بازگشت غیرنظامیان فلسطینی به منازل خود در غزه و افزایش کمک‌های انسانی می‌شود.

همچنین مرحله دوم این طرح نیز شامل پایان دائمی خصومت‌ها، تعامل برای آزادی اسیران باقی‌مانده و خروج نظامیان رژیم صهیونیستی از غزه است.

این طرح در مرحله سوم نیز شامل بازسازی غزه و تحویل اجساد اسیران به خانواده‌هایشان است.

0% ...

آخرین اخبار

نخست‌وزیر عراق از آغاز روند ساماندهی سلاح خارج از کنترل دولت خبر داد


گزارش رژیم صهیونیستی از بمباران و حملات به لبنان و غزه/ ماشین کشتار و جنگ افروزی نتانیاهو


اعتراضات عراقی ها به تعلیق پروازهای ایران براثر دیکته آمریکا و اسراییل+ فیلم


ترکیه از تحویل پایگاه بعشیقه ـ زلیکان به عراق خبر داد


«نه» ریاض به درخواست تل‌آویو برای عادی‌سازی روابط؛ مخالفت با فرود هواپیماهای اسرائیل


دادستان کل امارات دستور تحقیق درباره حادثه هواپیمای فلای‌دبی را صادر کرد


پاکستان با تایید حمله هوایی به افغانستان مدعی هدف قرار دادن تروریست‌ها شد


نخبگان زمینه‌ساز پیروزی در جنگ تحمیلی دوم و سوم شدند


گزارش العالم از بیرون راندن نظامیان آمریکایی و جشن حاکمیت ملی عراق + فیلم


سپاه: آمریکا از عراق رفت، نه با مذاکره و نه با منت