نماینده کنگره: نتانیاهو با بمباران زنان و کودکان رفح بایدن را به چالش کشیده است

سه شنبه 15 خرداد 1403
19:59
نماینده کنگره: نتانیاهو با بمباران زنان و کودکان رفح بایدن را به چالش کشیده است نماینده دموکرات ایالت کالیفرنیای آمریکا معتقد است که نخست وزیر رژیم صهیونیستی با بمباران زنان و کودکان در رفح، همچنان بایدن را به چالش می‌کشاند.

العالم - آمریکا

«رو خانا» نماینده دموکرات ایالت کالیفرنیای آمریکا روز سه‌شنبه در سخنانی از ادامه جنایت‌های رژیم صهیونیستی در نوار غزه انتقاد کرد.

وی گفت: «نتانیاهو با بمباران کودکان و زنان در رفح همچنان بایدن را به چالش می‌کشاند».

این نماینده کنگره اضافه کرد: «هرگز در سخنرانی نتانیاهو در برابر کنگره حاضر نخواهم شد و از همکارانم نیز می‌خواهم که سخنرانی وی را تحریم کنند».

کنگره آمریکا چند روز پیش از نتانیاهو برای سخنرانی در برابر اعضای کنگره دعوت کرد. حمایت واشنگتن از رژیم صهیونیستی در حالی صورت می‌گیرد که جنایت‌های اسرائیل در غزه همچنان ادامه دارد.

بر اساس آخرین آمارها، در دویست و چهل و دومین روز جنگ، شمار شهدای نوار غزه به 36 هزار و 550 نفر و شمار مجروحان به 82 هزار و 959 نفر رسیده است.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف:خواهیم دید دشمن در جنگ اقتصادی تمام‌عیار شکست می‌خورد


انتقاد پارلمانی از بی‌توجهی دولت لبنان به جنوب کشور


حمله موشکی یمن به نیروهای هوادار عربستان سعودی و سرنگونی پهپاد شناسایی این کشور  


درخشش تیم کشتی آزاد ایران در جام هارویان ارمنستان


تداوم آتش‌افروزی تل‌آویو در جنوب لبنان


تاکید آیت‌الله نوری همدانی بر راه‌های عملی برای وحدت اسلامی


اسلام آباد: تسلیم تحریم‌های یکجانبه علیه ایران نمی‌شویم


سفیر اسبق ایران در عراق پرده از تهدیدات جدید آمریکا علیه بغداد برای قطع روابط با تهران برداشت+فیلم


تکرار ادعاهای سیاسی گروسی علیه برنامه هسته‌ای ایران


سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر نخست‌وزیر قطر به تهران خبر داد