لیبرمن: ایران برای حمله اتمی گسترده علیه اسرائیل برنامه‌ریزی می‌کند!

چهارشنبه 16 خرداد 1403
15:42
لیبرمن: ایران برای حمله اتمی گسترده علیه اسرائیل برنامه‌ریزی می‌کند! وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی طی لفاظی‌های بی‌اساس مدعی شد "ایران در حال برنامه‌ریزی برای یک حمله اتمی همه‌جانبه به اسرائیل ظرف دو سال است".

العالم- فلسطین اشغالی

"آویگدور لیبرمن" رهبر حزب "اسرائیل خانه ما" در گفت‌وگویی با "رادیو ارتش" این رژیم مدعی شد که جمهوری اسلامی ایران "در حال برنامه‌ریزی هولوکاست برای ما در دو سال آینده است". او استدلال می‌کند که تهران قصد دارد حمله موشکی اخیر خود که در ۱۳ آوریل انجام شد را در آینده به‌شکل گسترده‌تر تکرار کند.

لیبرمن در توجیه این ادعای خود اظهار داشت:‌ اگر جمهوری اسلامی ایران به قدرت نظامی اتمی دست یابد از این امکان برای یک حمله موشکی بی‌سابقه علیه "اسرائیل" استفاده خواهد کرد و خواهد توانست از جبهه‌های مختلف ده‌ها هزار موشک به روی "اسرائیل" پرتاب کند.

لیبرمن همچنین از عملکرد کابینه "بنیامین نتانیاهو" نخست‌وزیر، در جنگ غزه و شمال فلسطین اشغالی انتقاد شدید کرد. در ژانویه گذشته لیبرمن گفته بود که برای عقب نشاندن حزب الله در مرزها، اسرائیل باید با اتخاذ تدابیر شدید و تا استقرار یک حکومت مستقل در بیروت، جنوب لبنان را در صورت نیاز موقتا اشغال کند.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر عبداللهی: بانک جدیدی از اهداف و دارایی‌های دشمن در دستور کار است


هشدار سازمان ملل درباره وخامت بحران آوارگی در غزه با نزدیک شدن به فصل سرد


جنگ علیه ایران؛ چرا واشنگتن و رژیم صهیونیستی در کشیدن دوبارهٔ ماشه تردید دارند؟


تأکید دادستان کل کشور بر پیگیری حقوقی و دریافت خسارات جنگ از آمریکا، اسرائیل و هم‌پیمانانشان


روز طلایی کشتی ایران در آستانه+ فیلم خلاصه رقابت ها


عراقچی: فعلا برنامه‌ای برای دیدار با مقام‌های آمریکا نداریم


تظاهرات ضد دولتی؛ ۴۰ ایستگاه مترو پاریس تعطیل شد


برپایی نمایشگاه عکس و اجرای تئاتر؛ روایت مظلومیت فرشته‌های میناب در پاکستان


پنتاگون دوباره آمار تلفات تجاوز نظامی علیه ایران را افزایش داد


تداوم موج اعتراضات گسترده در سراسر اروپا