بنا بر نتایج یک نظرسنجی: بیش از ۶۰ درصد مردم غزه از جنگ حماس با اسرائیل حمایت می‌کنند

پنج‌شنبه 24 خرداد 1403
09:36
بنا بر نتایج یک نظرسنجی: بیش از ۶۰ درصد مردم غزه از جنگ حماس با اسرائیل حمایت می‌کنند نتایج یک نظرسنجی در سرزمین‌های اشغالی فلسطین حاکی است که بیش از ۶۰ درصد مردم غزه از جنگ حماس با رژیم صهیونیستی حمایت می‌کنند.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش تارنمای فلسطین آنلاین، بر اساس نظرسنجی مرکز تحقیقات سیاست و نظرسنجی فلسطین همچنین نزدیک به ۸۰ درصد از ساکنان غزه می‌گویند که حداقل یکی از اعضای خانواده آنها در جنگ فعلی رژیم صهیونیستی کشته یا زخمی شده است.

بر اساس داده‌های این نظرسنجی، دو سوم مردم از جنگ حماس با رژیم صهیونیستی که از هفتم اکتبر (پانزدهم مهر ماه ۱۴۰۲) آغاز شده حمایت می‌کنند و نزدیک به ۸۰ درصد نیز معتقدند که پس از این جنگ موضوع فلسطین در مرکز توجه جهانی قرار گرفته است.

بنابر نتایج این نظرسنجی، تقاضا برای استعفای محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و همچنین افزایش محبوبیت حماس و مروان برغوتی در حال افزایش است.

نتایج این نظرسنجی همچنین حاکی از کاهش قابل توجه از حمایت از راه حل دو دولتی در باریکه غزه است، در حالی که حمایت از مبارزه مسلحانه افزایش یافته و حمایت از انحلال تشکیلات خودگردان هم بیش از ۶۰ درصد است.

به گزارش ایرنا، پس از گذشت بیش از هفت ماه از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به باریکه غزه، این رژیم روزبه‌روز بیشتر در بحران‌های داخلی و خارجی خود فرو می‌رود.

رژیم صهیونیستی طی این مدت دستاوردی غیر از جنایت، قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهادهای امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.

رژیم اسرائیل این جنگ را بدون در نظر گرفتن هر دستاوردی در آینده، باخته و حتی پس از هفت ماه نتوانسته گروه‌های مقاومت را در یک منطقه کوچک که سال‌ها در محاصره است، به تسلیم وادارد و همراهی افکار عمومی جهانی را به‌ خاطر ارتکاب جنایت‌های آشکار در غزه، از دست داده است.

0% ...

آخرین اخبار

یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی+ فیلم


تشنگی در مسیر رکوردشکنی؛ ماراتن ملبورن زیر تیغ انتقاد


حمایت از صادرات؛ نسخه سازمان توسعه تجارت ایران برای عبور از موانع


انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست


سردار ابن‌الرضا خطاب به آمریکا: با آتش بازی نکنید


برداشت زیتون؛ میراث نانی که خون بهایش جان است + ویدئو


جهش در تجارت غیرنفتی؛ گیلان و آستراخان دست در دست هم


تداوم قفل پروازی بر آسمان ریاض؛ سازمان هواپیمایی عربستان تعلیق را تمدید کرد


پرواز کسری تجاری ترکیه؛ جهش ۹ درصدی در هشت ماه پرچالش