به گزارش العالم..

تلاش صهیونیست ها برای تلخ کردن عید قربان به کام فلسطینی ها+فیلم

پنج‌شنبه 24 خرداد 1403
16:51
نظامیان رژیم صهیونیستی سحرگاه امروز به شهر و اردوگاه جنین یورش بردند و به تخریب خیابان ها و اموال شهروندان پرداختند تا کام آنها را در آستانه عید قربان تلخ کنند.

العالم - فلسطین اشغالی

خبرنگار شبکه العالم در جنین گزارش داد "ارتش اشغالگر اردوگاه جنین را منطقه نظامی بسته اعلام کرد و به رابطین خود اطلاع داد که از ورود و خروج افراد به این اردوگاه تا اطلاع ثانوی جلوگیری کنند.

وی با اشاره به زخمی شدن یک جوان بر اثر اصابت گلوله نیروهای اشغالگر در شهر جنین افزود "نیروهای اشغالگر مناطق وسیعی از زیرساخت‌ها و اموال شهروندان را در مناطق ناصره و حیفا و محله ای در مجاورت مدرسه "الوکاله" در اردوگاه و محله‌های جبریات و الزهرا و میدان "الجلبونی" و دره ی "برقین" را با بولدوزر تخریب کردند، که این امر منجر به قطع برق در چندین محله شد".

خبرنگار العالم در ادامه ی گزارش خود تصریح کرد که نیروهای اشغالگر یک موتورسیکلت را در محله جبریات هدف قرار داده ،و دو جوان به نام های "امیر عتابه و ایمن عزوفه" را در محله ی "کوه ابوظهیر" بازداشت کردند که در این میان یک بانوی فلسطینی به نام "ابتسام صالح ترکمان" را نیز دستگیر کردند تا پسرش "مصطفی ترکمان" تحت فشار ناچار به تسلیم شود.

0% ...

آخرین اخبار

وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است