اعتراف آمریکا به شکست ائتلاف دریایی علیه انصارالله

جمعه 25 خرداد 1403
05:28
اعتراف آمریکا به شکست ائتلاف دریایی علیه انصارالله
آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا در گزارشی جدید اعتراف کرده ائتلاف دریایی تحت رهبری واشنگتن موسوم به «عملیات نگهبان رفاه» که برای پاسخ به حملات انصارالله به کشتی‌های مرتبط با اسرائیل در دریای سرخ راه‌اندازی شده به اهداف خود دست نیافته است.

العالم - آمریکا

این سازمان که جزئی از وزارت دفاع و جامعه اطلاعاتی واشنگتن محسوب می‌شود در جدیدترین گزارش خود که پنجشنبه منتشر شد از انصارالله به عنوان «تهدید رو به رشد» یاد و خاطرنشان کرده حملات این گروه در دریای سرخ ۳۰ شرکت بزرگ انرژی و کشتی‌رانی را وادار به تغییر مسیر خود در دریا کرده است.

ارتش یمن از نوامبر ۲۰۲۳ اعلام کرده برای اعلام همبستگی با مردم فلسطین به کشتی‌های مرتبط با اسرائیل اجازه عبور از دریای سرخ را نخواهد داد.

آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا خاطرنشان کرده که دسامبر ۲۰۲۳ به این سو عبور کشتی‌های باری از دریای سرخ با کاهش ۹۰ درصدی مواجه شده و کشتی‌ها مسیرهای دورتر و پرهزینه‌تری در اطراف آفریقا را به عنوان جایگزین انتخاب کرده‌اند.

آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا در این گزارش تصریح کرده در فاصله بین نوامبر ۲۰۲۳ تا مارس ۲۰۲۴ دست‌کم ۴۳ مورد از حملات انصارالله به کشتی‌ها را در دریای سرخ و خلیج عدن شناسایی کرده است.

این گزارش تصریح کرد که سوخت اضافی برای هر سفر اضافی در اطراف آفریقا حدود ۱ میلیون دلار افزایش داشته است.

0% ...

آخرین اخبار

چرا قزاقستان برای آمریکا مهم شده است؟ از اورانیوم تا کریدور ترانس‌خزر


عراق از بسته‌شدن قریب‌الوقوع اردوگاه داعشی الهول خبر داد


سقوط جنگنده آمریکایی در یونان


جنایتگری مزدوران تحت حمایت عربستان در یمن با حربه های دروغین


رشد ۹۷ هزار واحدی شاخص بورس در روز اول کاری/نگاه فعالان بازار معطوف به عرضه‌های اولیه این هفته


دریادار سیاری:رمز ایستادگی در برابر دشمن، اراده و مقاومت است


ویتکاف به مسکو رفت


تحلیل روز| شبح جنگ سوم؛ ترامپ در دو راهی "جنگ یا شکست دوباره"


محسنی اژه‌ای در نشست روسای دیوان ‌های عالی بریکس؛ تاکید بر توسعه همکاری ‌های قضایی


اندیشکده بروکینگز: جنگ علیه ایران شکاف راهبردی آمریکا در آسیا را عمیق‌تر کرده است