پیام مهم سخنگوی گردان‌های القسام خطاب به حجاج بیت‌الله الحرام

شنبه 26 خرداد 1403
12:03
پیام مهم سخنگوی گردان‌های القسام خطاب به حجاج بیت‌الله الحرام سخنگوی گردان‌های شهید عزالدین القسام، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) از حجاج بیت الله الحرام خواست که برای غزه و مردم فلسطین دعا کنند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش خبرگزاری سما، «ابوعبیده» سخنگوی گردان های القسام در پیامی به حجاج خانه خدا، گفت: از حجاج بیت‌الله الحرام می‌خواهیم که برای برادرانشان در غزه و فلسطین دعای ویژه‌ بکنند و در حین انجام مناسک حج، غزه و مردم صبور و مجاهدان آن را در این لحظات عظیم و پر خیر و برکت به یاد بیاورند.

وی تاکید کرد: در حالی که میهمانان خدا مشغول انجام فریضه حج هستند، ما به نیابت از امت بزرگ اسلام مشغول انجام فریضه جهاد علیه دشمنان خدا هستیم.

ابوعبیده اضافه کرد: طوفان الاقصی در راستای دفاع از سومین مکان مقدس مسلمانان به راه افتاد و مناسک حج فرصت مناسبی است تا به دو میلیارد مسلمان یاد آوری کنیم که واقعیت جنگ ما با دشمن چیست؛ دشمنی که به معراج‌گاه پیامبر هتک حرمت می‌کند و هر روز در حال گسترش فساد و یهودی سازی آن است.

امروز (شنبه) روز عرفه در سرزمین وحی است؛ روزی که خدا بندگان خود را به عبادت و اطاعت خویش فرامی‌خواند و درهای مغفرت، بخشش و رحمتش را بر روی آن‌ها می‌گشاید.

در این روز معنوی، حجاج بیت‌الله الحرام با وقوف در صحرای عرفات با خدای خویش به مناجات می‌پردازند و دعای عرفه امام حسین(ع) را قرائت می‌کنند.

آیین عرفه نزد مسلمانان از روزهای پرفضیلت سال محسوب می‌شود و در منابع روایی، اعمالی برای آن برشمرده‌اند که بافضیلت‌ترین آنها دعا و استغفار است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در پیامی به مناسبت کنگره عظیم و پرشکوه حج، با اشاره به جنایات رژیم بی‌رحم و البته رو به زوال رژیم صهیونیستی در غزه تاکید کردند: مسئله برائت، امسال برجسته‌تر از گذشته است، زیرا فجایع غزّه جای هیچگونه ملاحظه و مماشات باقی نگذاشته و این برائت باید در قول و عمل ملت‌ها و دولت‌ها خود را نشان دهد و عرصه را بر جلادان و حامیانشان تنگ کند.

0% ...

آخرین اخبار

غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود


کمالوندی: منافع ملی را از طریق دیپلماسی یا در صحنه‌های نبرد پیگیری خواهیم کرد


اعمال مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز هر روز محکم‌تر می‌شود


جنایت مدرسه میناب در محاکم خارجی پیگیری حقوقی می‌شود


طرح ساخت ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای با قدرت ادامه می‌یابد


یحیی سریع: فرودگاه‌های عربستان در تیررس نیروهای مسلح یمن هستند


همت بلند و پشتکار لازمه رسیدن به قله موفقیت است


محمد علی الحوثی: جنایات متجاوزان پیروزی برایشان نمی‌آورد


وزیر امور خارجه: متجاوزان باید در قبال تخریب محیط زیست پاسخگو باشند


یمن: بر تنگه باب المندب تسلط کامل داریم