در گفت‌وگوی اختصاصی با العالم؛

وزیر خارجه اسبق لبنان: انتخابات ایران برای تمام منطقه و جهان دارای اهمیت است

چهارشنبه 30 خرداد 1403
22:51
وزیر امور خارجه اسبق لبنان ابراز عقیده کرد با توجه به جایگاه، اهمیت و پیش‌قراولی ایران در منطقه، انتخابات ریاست‌جمهوری هشتم تیر اهمیت زیادی پیدا می‌کند.

العالم - لبنان

"عدنان منصور" در گفت‌وگو با العالم، با اشاره به اینکه ایران با چالش‌های بزرگ اقتصادی و سیاسی مواجه است ماموریت رئیس‌جمهور آتی را در سایه این چالش‌ها، خطیر توصیف کرد و گفت که با توجه به جایگاه منطقه‌ای و بین‌المللی ایران، جامعه حهانی انتخابات ریاست‌جمهوری ایران را رصد می‌کند و از این منظر، انتخابات آتی ایران نه فقط برای ملت ایران بلکه برای تمام ملت‌های منطقه و جهان دارای اهمیت بسیاری است.

منصور عدنان در خصوص نقش رئیس‌جمهور آینده ایران در سیاست خارجی و برنامه هسته‌ای ایران گفت: پرونده هسته‌ای به رئیس‌جمهور و دولت بعدی ایران مرتبط نیست، بلکه به نهادهای حاکمیتی ایران مرتبط است زیرا برنامه هسته‌ای ایران ثابت، و با منافع کشور، دولت و مردم گره خورده است.

وی افزود: غرب از چند منظر به ایران می‌نگرد و تنها از یک منظر مانند برنامه هسته‌ای، نقش منطقه‌ای و حمایتش از محور مقاومت، به آن نگاه نمی‌کند. وی ادامه داد که غرب دقیقا به ایران به عنوان کشوری با آرمان‌های ثابت و تغییرناپذیر نگاه می‌کند که برای کنار گذاشتن سیاست ثابت خود هرگز با دنیا معامله نمی‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد


پزشکیان: تمام حقوق قانونی ملت ایران باید به رسمیت شناخته شود