مورخ انگلیسی: جنگ جهانی سوم اجتناب‌ناپذیر است

دوشنبه 4 تير 1403
16:46
مورخ انگلیسی: جنگ جهانی سوم اجتناب‌ناپذیر است مورخ برجسته انگلیسی در مقاله‌ای در روزنامه دیلی‌تلگراف نوشت: جنگ جهانی سوم گریزناپذیر است و برای توقف آن کار از کار گذشته است.

العالم – اروپا

"ریچارد اوفری" در این مقاله با تکرار اتهامات نخ‌نمای غرب علیه ایران، ادعا کرد: ایران ممکن است اعلام کند که بمب اتمی تولید کرده است و ارتش آمریکا نیروهای خود را در مرز برای ورود به آن بسیج خواهد کرد و روسیه، چین و کره‌شمالی در کنار ایران قرار خواهند گرفت.

نویسنده افزود:‌ این اوضاع ممکن است چین را به حمله به تایوان سوق دهد و آمریکا برای نجات تایوان بکوشد که ممکن است به جنگ همه‌جانبه منتهی شود و سامانه ارتباطات ماهواره‌ای در غرب هدف واقع شود.

به عقیده این مورخ، این مساله می‌تواند آسیب شدیدی به شبکه‌های الکترونیکی تجاری و نظامی‌اش وارد کند اما هیچ طرفی اعتراف نمی‌کند که موشک‌ها را شلیک کرده است، اما کشورهای ضدغربی مقصر شناخته می‌شوند و با از بین رفتن ارتباطات، مقابله به مثل دشوار می‌شود. پس از آن ممکن است ارتش‌های غرب به حال آماده‌باش درآیند و روسیه و چین ممکن است خواستار توقف آن شوند. اما دیگر دشوار خواهد بود این روند را متوقف کرد که به همین علت بحران گسترش خواهد یافت.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

جهش ۱۲۶ هزار واحدی شاخص بورس


هاآرتص: عربستان درخواست اسرائیل برای مشارکت در جنگ یمن را رد کرد


معضل استراتژیک آمریکا در رویارویی با ایران؛ از آسیب پذیری شدید تا افول بازدارندگی


رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره تحولات یمن


امیر قطر: باید به مذاکره بازگشت/عاملان نسل کشی در غزه نباید از مجازات فرار کنند


حملات جنگنده‌ های سعودی علیه شبکه ارتباطی صعده یمن


آماده‌باش برای «هیچ»؛ ارتش صهیونیستی هنوز نمی‌داند چه چیزی از مرز عبور کرد!


ابرپرچم ایران در سردر دانشگاه شریف به اهتزاز درآمد + فیلم


ادامه پرداخت کالابرگ یک میلیونی به تمام دهک‌ها/ وحدت مقدس استثنابردار نیست


درگیری نیروهای امنیتی با تروریست‌های جیش‌الظلم/ هلاکت 3 تروریست