پلیس کنیا به روی معترضان آتش گشود/ده‌ها نفر کشته و زخمی شدند

سه شنبه 5 تير 1403
19:04
پلیس کنیا به روی معترضان آتش گشود/ده‌ها نفر کشته و زخمی شدند در پی تصویب قانون افزایش مالیات از سوی مجلس کنیا و تلاش معترضان برای هجوم به سمت این نهاد قانونگذار، پلیس برای متفرق ساختن جمعیت معترض به سوی آنها تیراندازی کرد.

العالم - آفریقا

به گزارش خبرگزاری رویترز، در پی تیراندازی پلیس به سمت معترضان دستکم پنج نفر کشته، ده‌ها تن زخمی شدند و بخش‌هایی از ساختمان پارلمان به آتش کشیده شد.

پلیس کنیا پس از هجوم معترضان به سمت پارلمان نخست تلاش کرد با استفاده از گاز اشک آور و ماشین آب‌پاش، جمعیت را متفرق کند، اما پس از تداوم هجوم معترضان، به سمت آنها تیراندازی کرد.

رویترز در ادامه اورده است: مخالفان افزایش مالیات در کنیا که آن را دچار بحران معیشتی می دانند، خواهان کناره گیری ویلیام روتو رئیس جمهوری این کشور هستند.

روتو نزدیک به دو سال پیش و در پی کارزار حمایتی از کارگران فقیر کنیایی به پیروزی رسید، حمایت می کرد، اما همزمان از سوی صندوق بین المللی پول برای کاهش کسری بودجه برای دریافت کمک مالی بیشتر و جامعه فقیر تحت فشار است.

گفته می شود هدف دولت از ارائه این لایحه افزایش ۲.۷ میلیارد دلار مالیات اضافی در تلاش برای کاهش بار سنگین بدهی خارجی کنیا است.

0% ...

آخرین اخبار

تأکید آیت‌الله نوری همدانی بر حمایت همه جانبه از مقام معظم رهبری


پزشکیان: حضور حماسی مردم در راهپیمایی روز قدس جهان را به تحسین وا داشت


 قدردانی رئیس قوه قضاییه از مردم برای حماسه‌سازی در روز قدس 


معاون نیروی دریایی سپاه: تنگه هرمز با دستان نیروهای راهبردی ایران امن می‌ماند


سپاه: موج ۴۵ عملیات وعده صادق با موشک‌های نقطه‌زن خیبرشکن آغاز شد


تجلیل از حضور باشکوه و مقتدرانه میلیون‌ها ایرانی در روز قدس


حضور سردار رادان در راهپیمایی روز جهانی قدس در تهران


مراسم وداع و تدفین شهید علی شمخانی فردا برگزار می‌شود


وزیر کشور: مردم در روز قدس، عزم راسخ خود را در دفاع از ایران نشان دادند


قالیباف: از صبح امروز صفحه‌ای جدید در نظام مدیریت جنگ رقم خورد