هشدار ترکیه به قبرس در مورد "اسرائیل"

سه شنبه 5 تير 1403
22:38
هشدار ترکیه به قبرس در مورد هاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه با تاکید بر اینکه قبرس به مرکز عملیات تجاوزات رژیم صهیونیستی به غزه تبدیل شده است، نسبت به تبدیل شدن به بخشی از درگیری بزرگتر هشدار داد.

العالم - ترکیه

وزیر امور خارجه ترکیه امروز سه شنبه در یک مصاحبه تلویزیونی تصریح کرد:" ما اغلب در گزارش های اطلاعاتی می بینیم که برخی کشورها از دولت یونانی قبرس واقع در جنوب این کشور به عنوان پایگاه به ویژه برای عملیات خود در غزه استفاده می کنند".

فیدان افزود: "وقتی شما بخشی از جنگ‌های خاورمیانه شوید، این آتش می‌آید وشما را نیز پیدا می‌کند واز آنجایی که ما با هم مرز جغرافیایی مشترکی داریم، توصیه ما به دولت قبرس این است که از درگیری دوری کنند".

وزیر امور خارجه ترکیه نیز استفاده از پایگاه‌ها تحت عنوان حمایت لجستیکی برای ارسال کمک‌های بشردوستانه را، "فعالیت نظامی مخفیانه در سایه ی عنوان انسانی"، توصیف کرد.

0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت