تماس تلفنی مخبر و پوتین درباره توافقات اخیر

چهارشنبه 6 تير 1403
22:35
تماس تلفنی مخبر و پوتین درباره توافقات اخیر
سرپرست ریاست‌جمهوری ضمن ابراز خرسندی از پیشرفت اجرای توافقات صورت گرفته میان ایران و روسیه، روابط راهبردی فیمابین را غیرقابل تغییر خواند و با تاکید بر اهمیت مذاکرات و نگاه مشترک تهران-مسکو در خصوص مسائل منطقه‌ای، ابراز امیدواری کرد تلاش‌های دو کشور در جهت ثبات‌بخشی به منطقه به نتایج مطلوب برسد.

العالم - ایران

"محمد مخبر" عصر امروز چهارشنبه در پاسخ به تماس تلفنی "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهور روسیه، امضای تفاهمنامه مشترک در خصوص انتقال گاز روسیه به ایران را گامی بلند در جهت تعمیق روابط دو کشور و اقدامی موثر در راستای توسعه اقتصادی منطقه دانست و با بیان اینکه با اجرای این طرح نه تنها منافع اقتصادی دو کشور، بلکه منافع کل منطقه تامین خواهد شد، از اهتمام رئیس جمهوری روسیه در به سرانجام رسیدن این توافق قدردانی کرد.

مخبر در ادامه ضمن ابراز خرسندی از پیشرفت اجرای توافقات صورت گرفته میان دو کشور، روابط راهبردی فیمابین را غیرقابل تغییر خواند و با تاکید بر اهمیت مذاکرات و نگاه مشترک تهران-مسکو در خصوص مسائل منطقه‌ای، ابراز امیدواری کرد تلاش‌های دو کشور در جهت ثبات‌بخشی به منطقه به نتایج مطلوب برسد.

مخبر همچنین ضمن محکومیت حادثه تروریستی اخیر در داغستان با دولت و ملت روسیه و خانواده جانباختگان این جنایت ابراز همدردی کرد.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه نیز در این مکالمه تلفنی با ابراز خرسندی از امضای تفاهمنامه مشترک راهبردی انتقال گاز میان دو کشور، این توافق را رویدادی بزرگ در راستای تامین منافع دو کشور و تقویت همکاری‌های دوجانبه و به نفع بازارهای منطقه‌ای و بین‌المللی دانست.

رئیس جمهور روسیه افزایش سطح مبادلات تجاری میان دو کشور را رضایت‌بخش و تبادل هیئت‌های دیپلماتیک را بهترین گزینه در جهت زمینه‌سازی برای توسعه روابط عنوان کرد.

ولادیمیر پوتین با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران ثابت کرده است که همکاری دوجانبه با این کشور روی کاغذ نمی‌ماند و به مرحله عمل و اجرا می‌رسد، از اهتمام و جدیت دولت شهید رئیسی برای توسعه و اجرای توافقات میان دو کشور قدردانی و برای ملت ایران در انتخابات پیش‌رو آرزوی موفقیت و سربلندی کرد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

وقوع انفجارهای شدید در جنوب لبنان بر اثر حملات هوایی و پهپادی رژیم صهیونیستی


توقف مجدد پروازها در فرودگاه ملک فهد عربستان


سرلشکر رضایی: به نامه ونس پاسخی ندادم/ تصمیمی درباره تغییر راهبرد هسته‌ای گرفته نشده است


ادعای روبیو: ترامپ هنوز تصمیمی برای حمله مجدد به ایران نگرفته است


صنعا ادعاهای ریاض مبنی بر هدف قرار دادن مکه و مدینه را رد کرد


پارلمان رژیم صهیونیستی در تنگنای شکاف سیاسی برای تشکیل کابینه جدید+ فیلم


آتش سوزی یک نفتکش متخلف دیگر در شرق تنگه هرمز


۶۶ حمله جدید هوایی و موشکی سعودی‌ها علیه یمن


تجمع حامیان فلسطین مقابل سفارت آمریکا در لندن


ترامپ مدعی احتمال دستیابی به صلح اوکراین در نشست گروه ۲۰ شد