پیروزی قاطع الغزوانی برای دومین دوره ریاست جمهوری در موریتانی + فیلم

سه شنبه 12 تير 1403
15:03
«محمد ولد شیخ الغزوانی» با کسب بیش از ۵۶ درصد آرای انتخابات ریاست جمهوری موریتانی برای دومین بار به عنوان رئیس جمهور این کشور آفریقایی انتخاب شد.

العالم - آفریقا

الغزوانی با اختلاف زیاد نسبت به «بیرام الداه عبیدی» نزدیکترین رقیب خود که ۲۲.۱۲ درصد آرا را به دست آورده بود، برای دومین دوره به عنوان رئیس جمهور موریتانی برگزیده شد.

بر اساس نتایج اعلامی، «حمادی ولد سید المختار»‌ با کسب ۱۲.۹۶ درصد در جایگاه سوم و « العید ولد محمد» حقوقدان موریتانیایی با کسب ۳ درصد آرا در جایگاه چهارم قرار گرفتند.

همچنین «آتوما سومری » با ۲.۳۹ درصد در جایگاه پنجم، «ممادو بوکار کان » با ۲.۱۵ درصد در جایگاه ششم و در نهایت «محمد الامین المرتجی الوافی»‌ با ۰.۹۸ درصد در جایگاه هفتم قرار گرفتند.

بر اساس اعلام کمیته رسمی برگزاری انتخابات، میزان مشارکت رای دهندگان در انتخابات ریاست جمهوری موریتانی حدود ۵۵ درصد بود.

مردم موریتانی صبح شنبه در هشتمین دوره انتخابات ریاست جمهوری این کشور برای انتخاب رئیس جمهور جدید یا تمدید رئیس جمهوری محمد ولد شیخ الغزوانی به پای صندوق های رای رفتند.

بر اساس قانون انتخابات موریتانی یکی از هفت نامزد ریاست جمهوری این کشور باید اکثریت مطلق (بیش از ۵۰ درصد آرا) را برای تصاحب پست ریاست جمهوری کسب می کرد تا انتخابات به دور دوم کشیده نشود.

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند


عراقچی:کشور‌های مدعی حقوق بشر به نمایشگاه مدرسه میناب بیایند


آیت الله اختری: وحدت اسلامی راه حمایت از فلسطین است


رهبر انقلاب: قاطعانه اعلام می‌کنم؛ ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است


ملت ایران بار دیگر عزم و اراده و ثبات قدم خود را در پاسداری از حقوق خود ثابت خواهد کرد


صنعا: خون شهدای یمن با شهدای فلسطین، لبنان، ایران و عراق درآمیخته است