تلاش پارلمان رژیم صهیونیستی برای تروریستی اعلام کردن آنروا

چهارشنبه 13 تير 1403
07:43
تلاش پارلمان رژیم صهیونیستی برای تروریستی اعلام کردن آنروا منابع خبری گزارش دادند که پارلمان رژیم صهیونیستی در تلاش است با تصویب قانونی آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) را تروریستی اعلام کند.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش الجزیره، دو کمیته روابط خارجی و کمیته جنگ کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) در حال بررسی ادغام سه لایحه برای هدف قرار دادن سازمان آنروا هستند.

بر اساس این گزارش، یکی از این لوایح به اجازه فعالیت سازمان آنروا در آنچه سرزمین‌های صهیونیست خوانده شده است، مربوط می‌شود.

طی این لایحه امدادگران آنروا از فعالیت در سرزمین‌های ادعایی صهیونیست‌ها منع می‌شوند و قدس شرقی نیز از جمله این مناطق است.

در این گزارش آمده است که دو لایحه دیگر یکی مربوط به تروریستی اعلام کردن سازمان آنروا می‌شود و دیگری مصونیت قضائی و امتیازاتی را که برای کارکنان سازمان ملل در سرزمین‌های اشغالی در نظر گرفته شده است را برای امدادگران آنروا ممنوع می‌کند.

آنروا یکی از آژانس‌های فعال در حوزه فلسطینیان تحت نظر سازمان ملل از زمان شروع جنگ غزه در هفتم اکتبر (پانزدهم مهر ماه) آماج حملات مقامات صهیونیست و اتهامات این رژیم قرار داشته است.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود