رسانه آمریکایی: حزب‌الله قوی‌ترین ارتش غیر دولتی در خاورمیانه است

پنج‌شنبه 14 تير 1403
08:07
رسانه آمریکایی: حزب‌الله قوی‌ترین ارتش غیر دولتی در خاورمیانه است شبکه MSNBC آمریکا چهارشنبه شب در گزارشی اعلام کرد: در صورت درگرفتن جنگ اسرائیل با حزب الله، تل آویو با دشمنی روبه رو خواهد بود که نه تنها قوی‌ترین گروه غیر دولتی در خاورمیانه است، بلکه دشمنی است که از خیلی از ارتش‌های سازمان یافته در منطقه نیز تأثیرگذاری بیشتری دارد.

العالم - آمریکا

این شبکه آمریکایی تصریح کرد: حزب الله سال ۲۰۲۴، بزرگتر، مسلح‌تر، با تجربه‌تر و از نظر سیاسی قوی‌تر از حزب الله در سال ۲۰۰۶ است.

این شبکه افزود: آنچه که ایالات متحده باید انجام دهد آن است که چه به صورت علنی و چه مخفیانه به مقامات اسرائیلی بگوید که واشنگتن حامی آنها در جنگ لبنان نیست و اگر اسرائیل این جنگ را آغاز کند، هرگز آنها را نجات نخواهد داد.

شبکه MSNBC آمریکا ادامه داد: مقامات آمریکایی نیز باید فهمیده باشند که در هرگونه جنگ احتمالی میان اسرائیل و حزب الله، آنها باید احتمال این را بدهند که از پیامدهای این جنگ در امان نخواهند بود.

این شبکه افزود: در صورت بروز هرگونه جنگ با حزب الله، هزاران اسرائیلی در پناهگاه به سر خواهند برد و شهرهای بزرگ اسرائیل از تل آویو گرفته تا حیفا هدف موشک باران حزب الله قرار خواهند گرفت که بسیار سخت بود که جلو آنها را گرفت.

این شبکه افزود: نیروهای زمینی ارتش اسرائیل با سازمانی خواهند جنگید که بسیاری از تاکتیک‌ها، عملیات و اقدامات نظامی را پس از سالها عملیات زمینی در سوریه فرا گرفته اند.

به گزارش ایرنا، شبکه MSNBC در خصوص قدرت حزب‌الله لبنان در جنگ احتمالی با رژیم اسرائیل گفت که حزب‌الله اکنون ۲۰۰ هزار موشک در اختیار دارد که برخی از آن‌ها هر نقطه‌ای که حزب‌الله بخواهد را هدف قرار خواهند داد.

این شبکه افزود: حزب‌الله در سال ۲۰۰۶ یک شکست راهبردی را بر اسرائیل متحمل کرد، اما جنگ بعدی طوری خواهد بود که جنگ ۲۰۰۶ یک نبرد آرام به نظر برسد.

شبکه MSNBC در پایان افزود: در صورت هرگونه جنگ با حزب الله شرایط اقتصادی اسرائیل در شمال بسیار وخیم‌تر از شرایط کنونی خواهد بود، چرا که بسیاری از اسرائیلی‌ها برای حفظ جان شان آن منطقه را ترک خواهند کرد.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود