لاپید: نبرد اسرائیل در غزه باید متوقف شود/ ما برای جنگ طولانی ساخته نشده‌ایم

يکشنبه 17 تير 1403
13:56
لاپید: نبرد اسرائیل در غزه باید متوقف شود/ ما برای جنگ طولانی ساخته نشده‌ایم «یائیر لاپید» رئیس جناح اپوزیسیون رژیم صهیونیستی بر لزوم توقف نبرد ارتش رژیم صهیونیستی در باریکه غزه تاکید کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش رادیو ارتش رژیم صهیونیستی، یائیر لاپید گفت: ما به توقف جنگ و رسیدن به توافق (با مقاومت فلسطین) و بازگرداندن (اسیران صهیونیست از باریکه غزه) نیاز داریم.

وی در اشاره به «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی و تعلل او در بستن قراردادن مبادله اسیران با مقاومت فلسطین از آغاز جنگ علیه باریکه غزه در ۹ ماه پیش تاکنون تاکید کرد: همین الان باید به توافق برسیم و کسی که ۹ ماه پیش پشت اسرا را خالی کرد، اکنون باید همه آن‌ها را بازگرداند.

لاپید همچنین به شکننده بودن ارتش رژیم صهیونیستی در جنگ های طولانی مدت اعتراف کرد و گفت: اسرائیل همواره مخالف جنگ‌های طولانی بوده است زیرا ارتش ما به نظامیان ذخیره متکی است که مناسب این نوع جنگ‌ها نیستند.

تاکید لاپید بر لزوم توقف جنگ و دستیابی به توافق آتش بس در باریکه غزه و بسته شدن قرارداد مبادله اسیران با مقاومت فلسطین در سایه آغاز دور جدید مذاکرات در این باره در مصر و قطر با حضور میانجیگران مطرح شد.

در عین حال، روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» به نقل از یک منبع خارجی که نامش را ذکر نکرد، امروز یکشنبه فاش کرد که رژیم صهیونیستی خواسته های جدیدی را مطرح کرده که روند مذاکرات مربوط به آتش بس در باریکه غزه و مبادله اسیران با جنبش حماس را با مانع رو به رو و طولانی مدت خواهد کرد.

هاآرتص به نقل از منبع یاد شده افزود: حماس موافقت خود را با موضع گیری اخیر (رژیم) اسرائیل اعلام کرد، اما تل آویو روز جمعه دوباره مسائل جدیدی را مطرح کرد.

این رسانه صهیونیست به نقل از یک منبع مطلع به روند مذاکرات هم که نامش را ذکر نکرد، نوشت: اسرائیل موضع شدیدی اتخاذ کرده است.

رسانه های رژیم صهیونیستی نیز گزارش دادند که صهیونیست‌ها برآورد می‌کنند که روند مذاکرات حدود سه هفته به درازا بیانجامد.

0% ...

آخرین اخبار

افتخارآفرینی دانشمند ایرانی در قله استارت‌آپی زنان فناور بریکس


ویدئو گرافیک| سرنگونی پنجاه و دومین پهپاد ام کیو9 آمریکا با شلیک پدافند پیشرفته ایران / مختصات پهپاد پیشرفته آمریکایی + ویدئو


تقدیر فرمانده فراجا از مردم؛ «میدان نبرد با استکبار» صحنه اقتدار ملی شد


تشییع پیکر مولوی یوسف گرگیج در زاهدان؛ وداع مردم با شهید وحدت+عکس


عملیات ویژه نیروهای مسلح یمن علیه تأسیسات آرامکو و پایگاه هوایی عربستان


طائب: دشمن در مواجهه با سد مقاومت ایران زمین‌گیر شده است


فرمانده نیروی زمینی ارتش: توان رزمی ایران در اوج آمادگی عملیاتی است


پزشکیان از اشتیاق بی‌سابقه همسایگان برای همکاری با ایران در اجلاس بریکس خبر داد


سرلشکر حاتمی: حضور حماسی مردم، تبلور قدرت جمهوری اسلامی است


اعلام جزئیات تمهیدات ترافیکی رزمایش ۳۱۳ هزار نفری جانفدایان