شهادت سرپرست وزارت کار فلسطین در غزه بر اثر حمله صهیونیست ها/ بیانیه تسلیت حماس

يکشنبه 17 تير 1403
21:06
شهادت سرپرست وزارت کار فلسطین در غزه بر اثر حمله صهیونیست ها/ بیانیه تسلیت حماس سرپرست وزارت کار دولت فلسطین در باریکه غزه در حمله ارتش اشغالگر صهیونیستی به غرب غزه به شهادت رسید.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنابر گزارش منابع فلسطینی، «ایهاب الغصین» سرپرست وزارت کار دولت فلسطین در باریکه غزه روز یکشنبه در حمله ارتش رژیم اشغالگر به غرب غزه به شهادت رسید.

جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیه‌ای شهادت ایهاب الغصین بر اثر بمباران شهر غزه را تسلیت گفت.

در این بیانیه آمده است: الغصین باوجود خطراتی که متوجه او بود و با وجود اینکه خانواده‌اش هدف قرار گرفته بودند و همسر و شماری از فرزندانش به شهادت رسیده بودند، ایام جنگ را با انجام وظایف دینی و ملی و خدمت به مردم خود سپری نمود تا همراه با دیگر فرزندان این ملت نمونه بارزی از مبارزه‌طلبی، ثبات و پایداری در برابر رژیم اشغالگر و جنایات آن باشد.

حماس افزود: ما بر شکست طرح‌های دشمن برای تضعیف پایداری و مقاومت ملت فلسطین یا فروپاشی دولت فلسطین در غزه که در کنار این ملت بزرگ در معرض رنج و مصیبت‌های جنگ و خطر جنایات دشمن قرار دارد، تاکید می‌کنیم.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت