صدور حکم اعدام برای همسر سرکرده سابق داعش

چهارشنبه 20 تير 1403
14:37
صدور حکم اعدام برای همسر سرکرده سابق داعش منابع عراقی از صدور حکم اعدام برای همسر ابوبکر البغدادی سرکرده سابق گروه تروریستی داعش خبر دادند.

العالم ـ عراق

بنابر گزارش الفرات نیوز، دادگاه جنایی الکرخ حکم اعدام همسر ابوبکر البغدادی را به جرم همکاری با داعش و بازداشت زنان ایزدی در منزلش، صادر کرد.

مرکز اطلاع رسانی شورای عالی قضایی عراق در بیانیه ای اعلام کرد که این تروریست اقدام به بازداشت زنان ایزدی در خانه خود کرد و سپس سازمان تروریستی داعش آنها را در منطقه سنجار در غرب استان نینوا می ربود.

این بیانیه می افزاید: حکم اعدام همسر البغدادی با استناد به مواد دوم، سوم و چهارم قانون مبارزه با تروریسم مصوب سال ۲۰۰۵ و ماده هفتم قانون زنان ایزدی بازمانده مصوب سال ۲۰۲۱ صادر شده است.

این بیانیه خاطرنشان می کند، همسر البغدادی به اتهام «همکاری با داعش، نگهداری اجباری زنان ایزدی در خانه خود و کمک به تروریست‌های داعش برای انتقال این زنان از سنجار» محاکمه شده است.

ابوبکر البغدادی در اکتبر ۲۰۱۹ در استان ادلب واقع در شمال غربی سوریه به هلاکت رسید.

0% ...

آخرین اخبار

ترک جمعی جلسه سخنرانی نتانیاهو در سازمان ملل


سازمان اطلاعات سپاه:ابتکار‌های نیرو‌های مسلح، معادله میدان را تغییر داده است


قالیباف خطاب به بسنت: رکورد زدن بازدهٔ اوراق قرضه مبارک!


حمله یمن به اتاق عملیات و انبار‌های سلاح دشمن سعودی


پزشکیان: ایران خواهان توسعه لبنان است؛ نواف سلام بر پایان تجاوزات تأکید کرد


دیپلماسی فعال عراقچی در نیویورک؛ دیدار با وزرای خارجه جهان در حاشیه مجمع عمومی


دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان در نیویورک


گزارش‌ها از پیشروی انصارالله در شمال باب‌المندب


سرلشکر صفوی: پیوند هرمز و باب‌المندب می‌تواند معادلات جنگ را دگرگون کند


رئیس‌جمهور پزشکیان با نخست وزیر هلند دیدار کرد