استعفای یک مقام نظامی اسرائیلی دیگر به علّت شکست جنگ غزه

پنج‌شنبه 21 تير 1403
01:05
استعفای یک مقام نظامی اسرائیلی دیگر به علّت شکست جنگ غزه منابع عبری‌زبان از استعفای یک مسئول نظامی اسرائیلی دیگر به علت شکست در جنگ هفتم اکتبر خبر دادند.

العالم-فلسطین اشغالی

رئیس منطقه جنوبی سرویس‌های امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به علت شکست‌های ۷ اکتبر از سمتش استعفا داد.

شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل گزارش داد رئیس منطقه جنوبی سرویس‌های امنیت داخلی رژیم صهیونیستی موسوم به «شاباک» به دلیل شکست هفتم اکتبر استعفا داده است.

از زمان آغاز جنگ غزه تاکنون، بسیاری از مقامات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی به دلایل مشابه از سمت خود استعفا داده‌اند.

«آحارون هالیوا» رئیس شعبه اطلاعات نظامی اسرائیل «امان» اولین مسئول صهیونیستی بود که به دلیل شکست هفت اکتبر از سمت خود استعفا داد.

هالیوا نوامبر نیز درباره شکست اطلاعاتی قبل از جنگ هفت اکتبر صحبت کرد و گفت: اطلاعات و ارتش در هفت اکتبر شکست خوردند و باید بر جنگ متمرکز شویم.

پس از او، «عمیت ساعر» رئیس تیپ تحقیقات در سازمان اطلاعات نظامی ارتش رژیم اسرائیل (امان) بود که با برعهده گرفتن مسئولیت شکست اطلاعاتی این رژیم در حمله حماس در روز ۷ اکتبر، از سمت خود استعفا داد.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

ویدئوگرافیک | پیروزی قاطع ایران؛ عقب‌نشینی آمریکا و رژیم صهیونیستی از حمله به ضاحیه و بیروت


 گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


واقعیت رابطه آمریکا با اسرائیل


محور مقاومت، درهم شکننده اسرائیل


بانک‌ها بر کنترل نقدینگی و تأمین مالی تولید متمرکز شوند


نفس‌های آخر اورژانس غزه؛ 300 شهید و تخریب 80 درصدی ناوگان آمبولانس


حزب‌الله: معادله «ضاحیه در برابر شهرک‌های شمالی» را نمی‌پذیریم


پزشکیان: اجرای برنامه‌های حفظ پایداری بازار تسریع شود


پیش‌بینی 3 روز بدرقه و 24 ساعت تشییع پیکر امام شهید


انهدام گسترده پهپادهای دشمن محصول بازتعریف بازدارندگی پدافند هوایی بود