حمله پهپادی و موشکی نیروهای مسلح یمن در دریای سرخ

شنبه 23 تير 1403
00:13
حمله پهپادی و موشکی نیروهای مسلح یمن در دریای سرخ
سخنگوی نیروهای مسلح یمن جمعه شب از حمله پهپادی و موشکی علیه یک کشتی در دریای سرخ و تنگه باب المندب خبر داد.

العالم - یمن

یحیی سریع گفت: نیروهای دریایی، یگان پهپادی و موشکی عملیات مشترکی را علیه کشتی (Charysalis) در دریای سرخ و تنگه باب المندب انجام دادند.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن، افزود: این حمله پس از آن صورت گرفت که کشتی مذکور ممنوعیت ورود به بنادر فلسطین اشغالی را نادیده گرفت.

به گزارش المسیره، وی اضافه کرد: عملیات نیروهای مسلح یمن تا زمانی که تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه متوقف نشده و محاصره همه جانبه از ملت فلسطین در این باریکه برداشته نشود، ادامه خواهد داشت.

سریع در پایان بر آمادگی نیروهای مسلح یمن در اجرای خواسته‌های مردمی برای مقابله با اقدامات خصمانه دشمن تاکید کرد.

ارتش یمن از نوامبر (مهر و آبان) گذشته تاکنون، در حمایت از فلسطینی‌ها در نوار غزه ده‌ها حمله موشکی و پهپادی به کشتی‌های تجاری مرتبط با رژیم صهیونیستی در دریای سرخ و دریای عرب انجام داده است.

در مقابل واشنگتن ائتلاف دریایی بین‌المللی را با ادعای حمایت از کشتیرانی در دریای سرخ و دریای عرب ایجاد کرد اما طبق گزارش رسانه‌ها، این ائتلاف در عمل در مقابل حملات موشکی انصارالله یمن شکست خورده است.

0% ...

آخرین اخبار

شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم