حماس اظهارات تشکیلات خودگردان را «تساوی میان جلاد و قربانی» توصیف کرد

يکشنبه 24 تير 1403
10:56
حماس اظهارات تشکیلات خودگردان را «تساوی میان جلاد و قربانی» توصیف کرد جنبش حماس اظهارات ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین را درباره مسوولیت نداشتن تل آویو در قتل عامهای وحشتناکی که در نوار غزه مرتکب شده است به شدت محکوم کرد.

العالم - فلسطین

جنبش حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد: در شرایطی که ریختن شدن خون فلسطینیان بر زمین از سوی ارتش نازی صهیونیست همچنان در منطقه المواصی و مسجد الابیض و اردوگاه الشاطی ادامه دارد ما اظهارات ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین را که اشغالگران را از مسئولیت این جنایات را تبرئه می‌کند، محکوم می کنیم. این اظهارات میان جلاد و قربانی فرقی نمی گذارد و به جای اینکه رژیم صهیونیستی را عامل این جنایتها بداند مقاومت را مقصر قلمداد میکند.

حماس افزوده است : ما خواستار عقب نشینی و پس گرفتن این اظهارات تاسف بار هستیم و تاکید می کنیم که اشغالگران صهیونیست و دولت مغرض و جانبدار آمریکا ، مسئول این کشتارها و نسل کشی ملت فلسطین هستند.

تشکیلات خودگردان فلسطین مدعی شده بود: جنبش حماس با فرار از تشکیل دولت وحدت ملی شریک جنایت های «اسرائیل» است.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ کوبنده سناتور منتخب تگزاس به اتهام‌زنی ترامپ: بمباران کودکان ایرانی توهین به مسیح است


پیامدهای انتخابات آمریکا بر صحنه داخلی رژیم صهیونیستی+فیلم


مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو


جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری