گزارش العالم از انتخابات پارلمانی سوریه

دوشنبه 25 تير 1403
12:01
خبرنگار شبکه خبری العالم در دمشق از آغاز رأی‌گیری در مراکز انتخاباتی در استان‌های سوریه در ساعت 7 صبح امروز برای انتخاب نمایندگان چهارمین انتخابات پارلمانی این کشور خبر داد.

العالم - سوریه

"وسام الجردی" به نقل از کمیته عالی قضایی انتخابات در سوریه گفت که در این کشور 8151 مرکز برای رأی‌گیری در نظر گرفته شده است و همه اعضای کمیته‌های این مراکز سوگند قانون اساسی یاد کرده‌اند. این افراد بر اساس احکام ماده 15 قانون انتخابات عمومی توسط استانداران معرفی می‌شوند.

به گزارش خبرنگار العالم در این انتخابات 1516 نفر برای تصاحب 250 کرسی در پارلمان سوریه رقابت می‌کنند. همزمان با باز شدن صندوق‌های آرا، شهروندان برای شرکت در انتخابات، خود را به این مراکز می‌رسانند.

خبرنگار العالم گفت که پس از پایان رأی‌گیری و بسته شدن صندوق‌ها، فرآیند شمارش آرا شروع می‌شود و به محض پایان، سپس کمیته عالی قضایی نتایج انتخابات را اعلام می‌کند.

طبق ماده 64 قانون انتخابات، کمیته عالی قضایی می‌تواند مدت رأی‌گیری را حداکثر تا 5 ساعت در همه یا بخشی از مراکز رأی‌گیری تمدید کند.

0% ...

آخرین اخبار

فشار آمریکا برای گسترش اشغالگری اسرائیل درسایه سکوت دولت لبنان


شروع قدرتمند تیم ملی کشتی؛ اولین برد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۲۶


هشدار جدی ترکیه؛ حمله به ایران می‌تواند منطقه را به آتش جنگ بکشد


پایان کار کاروان «جان فدای ایران قوی» با کسب ۱۰۲ مدال در بازی‌های پارا آسیایی ناگویا


معاون نخست‌وزیر ایتالیا خواستار دیپلماسی برای بازگشایی تنگه هرمز شد


سرلشکر عبداللهی:تحت هیچ شرایطی نمی‌گذاریم ناوهای زنگ‌زده آمریکا دوباره وارد خلیج فارس شوند


۱۲ کشور هرگونه حمله و تهدید علیه تأسیسات هسته‌ ای را محکوم کردند


۱۲۴ حمله سعودی به یمن در ۲۴ ساعت گذشته


۴ کشور اسلامی: اشغالگری “اسرائیل” علت ناامنی منطقه است


پیام کنایه آمیز سخنگوی سپاه درباره قیمت نفت