گزارش العالم از انتخابات پارلمانی سوریه

دوشنبه 25 تير 1403
12:01
خبرنگار شبکه خبری العالم در دمشق از آغاز رأی‌گیری در مراکز انتخاباتی در استان‌های سوریه در ساعت 7 صبح امروز برای انتخاب نمایندگان چهارمین انتخابات پارلمانی این کشور خبر داد.

العالم - سوریه

"وسام الجردی" به نقل از کمیته عالی قضایی انتخابات در سوریه گفت که در این کشور 8151 مرکز برای رأی‌گیری در نظر گرفته شده است و همه اعضای کمیته‌های این مراکز سوگند قانون اساسی یاد کرده‌اند. این افراد بر اساس احکام ماده 15 قانون انتخابات عمومی توسط استانداران معرفی می‌شوند.

به گزارش خبرنگار العالم در این انتخابات 1516 نفر برای تصاحب 250 کرسی در پارلمان سوریه رقابت می‌کنند. همزمان با باز شدن صندوق‌های آرا، شهروندان برای شرکت در انتخابات، خود را به این مراکز می‌رسانند.

خبرنگار العالم گفت که پس از پایان رأی‌گیری و بسته شدن صندوق‌ها، فرآیند شمارش آرا شروع می‌شود و به محض پایان، سپس کمیته عالی قضایی نتایج انتخابات را اعلام می‌کند.

طبق ماده 64 قانون انتخابات، کمیته عالی قضایی می‌تواند مدت رأی‌گیری را حداکثر تا 5 ساعت در همه یا بخشی از مراکز رأی‌گیری تمدید کند.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر عبداللهی: هرگونه تعرض به نفتکش‌های ایران موجب هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا در منطقه خواهد شد


سخنگوی سپاه: هیچ فناوری پیشرفته‌ای توان عبور از لایه‌های رصدی ما در تنگه هرمز را ندارد


اولین فیلم و تصاویر از زیرسطحیِ هوشمند آمریکا که در تنگه هرمز شکار شد


کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا پس از ۴۷ سال تحریم و جنگ


بازتاب جهانی غنیمت‌گرفتن زیرسطحی پیشرفته آمریکا توسط ایران در تنگه هرمز


ایران: نقض محرمانگی آژانس، زمینه‌ساز خرابکاری شد


وقوع انفجار در منطقه جیزان عربستان/ اعلام وضعیت اضطراری در ابها


دیدارهای سفیران و نمایندگان دیپلماتیک با عراقچی


لبنان زمین بازی نتانیاهو برای تغییر معادلات منطقه و کشاندن آمریکا به جنگ با ایران


شهادت نوزاد ۲ ماهه لبنانی؛ شبکه های اجتماعی اسرائیل را رسوا کردند