زاخارووا: اوکراین با مشارکت غرب درصدد ترور پوتین است

پنج‌شنبه 28 تير 1403
20:25
زاخارووا: اوکراین با مشارکت غرب درصدد ترور پوتین است سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت که اوکراین با همکاری و برنامه‌ریزی کشورهای غربی درصدد سوء قصد به جان «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه است.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش روز پنجشنبه خبرگزاری تاس، «ماریا زاخارووا» در یک نشست خبری گفت که کی‌یف با مشارکت مستقیم و تامین مالی کشورهای غربی نقشه یک سوء قصد علیه جان رئیس جمهور روسیه را می‌کشد.

وی افزود: «ما به اعترافات رئیس اداره اطلاعات اصلی وزارت دفاع اوکراین، کریل بودانوف که در لیست سیاه دولت روسیه قرار دارد، توجه کردیم. او در مصاحبه‌ای با یک روزنامه اوکراینی اعتراف کرد که تلاش‌های بیهوده‌ای برای ترور رئیس جمهور روسیه انجام داده است. هیچ شکی نیست که چنین جنایاتی با مشارکت مستقیم اربابان آنگلوساکسون برنامه ریزی و تامین مالی شده است.»

سخنگوی وزارت خارجه روسیه اضافه کرد که اطمینان دارد کشورهای غربی در جنایت‌های اوکراین شریک هستند.

زاخارووا تاکید کرد که هیچ عمل شیطانی و اقدام تروریستی علیه غیرنظامیان و مقامات، از سوی کشورهای غربی در این مدت، نه در سطح ملی و نه به صورت جمعی محکوم نشده است.

پیشتر «دیمیتری پسکوف»، سخنگوی کرملین گفته بود که با توجه به تشدید تنش‌های بین المللی، همه اقدامات لازم برای تضمین امنیت رئیس جمهور انجام می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

آغاز تازه‌ترین موج موشک‌باران سرزمین‌های اشغالی از ایران


تبریک دفتر آیت الله سیستانی به رهبر جدید انقلاب


سردار شکارچی خبر مخفی شدن نیروی دریایی سپاه در بنادر اقتصادی را تکذیب کرد


پزشکیان: احترام ویژه‌ای برای کشورهای همسایه قائلیم اما ..


سخنگوی ارتش: بخش قابل توجهی از توان راداری و پدافندی دشمن نابود شده است


وزیر خارجه عمان: هرگز با اسرائیل وارد فرآیند عادی‌سازی روابط نخواهیم شد/جنگ علیه ایران غیر قانونی است


بقائی: اقدام اتحادیه اروپا برای تحریم ایران، غیر قانونی است


روزنامه صهیونیستی: حزب الله همچنان زنده است/ایران پیروز جنگ خواهد شد


تاکید مسکو و قاهره بر ازسرگیری تلاش‌های دیپلماتیک برای ثبات در منطقه


امنیت کاخ سفید با یک ون به چالش کشیده شد+فیلم