عمان حمله تجاوزکارانه رژیم اسرائیل به یمن را محکوم کرد

يکشنبه 31 تير 1403
19:59
عمان حمله تجاوزکارانه رژیم اسرائیل به یمن را محکوم کرد وزارت امور خارجه عمان امروز (یکشنبه) حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به بندر الحدیده را به شدت محکوم کرد.

العالم - آسیا

وزارت امور خارجه عمان با محکومیت حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به بندر الحدیده یمن، افزود:‌ ما حملات تجاوزکارانه اسرائیل به یمن که نشان‌دهنده تشدید تنش در منطقه است، محکوم می‌کنیم.

تشدید تنش در منطقه وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند و مانعی در مسیر تلاش‌ برای آرام کردن و پایان دادن به درگیری‌ها می‌شود.

شامگاه دیروز نیز بندر الحدیده یمن از سوی جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی بمباران شد. در پی این حملات آتش‌سوزی در مخازن نفتی این شهر ساحلی به وقوع پیوست. وزارت بهداشت یمن امروز بیان کرد که در جریان حمله رژیم صهیونیستی به مناطق غیرنظامی در استان الحدیده یمن ۶ نفر شهید، ۳ نفر مفقود و ۸۳ نفر نیز زخمی شده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد