اردوغان: کنگره آمریکا بی‌شرمانه هیتلرِ زمانه را تشویق کرد

جمعه 5 مرداد 1403
20:43
اردوغان: کنگره آمریکا بی‌شرمانه هیتلرِ زمانه را تشویق کرد
رئیس‌جمهور ترکیه گفت که تشویق مکرر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در کنگره آمریکا نشان‌دهنده انفعال و بی‌توجهی جامعه جهانی به نقض حقوق بشر است.

العالم - ترکیه

تشویق و دست‌زدن‌های مکرر اعضای کنگره آمریکا برای "بنیامین نتانیاهو" نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، با انتقاد تند آنکارا همراه شد.

"رجب طیب اردوغان" رئیس جمهور ترکیه در گفتگوی کوتاهی با خبرنگاران بعد از نماز جمعه گفت: "با تشویق مکرر اعضای کنگره آمریکا برای نتانیاهو که کودکان را می‌کشد، جهان انفعال و ورشکستگی خود را نشان داد."

اردوغان در این‌باره توضیح داد: "تشویق مکرر نتانیاهو در کنگره آمریکا نشان‌دهنده بی‌توجهی جامعه بین‌المللی به نقض حقوق بشر است."

وی با بیان اینکه معمولا خادمان به بشریت مورد تشویق قرار می‌گیرند، اظهار داشت: "اما کنگره آمریکا با وجود کشتار بیش از ۴۰ هزار کودک، زن و سالخورده فلسطینی، یک قاتلِ نسل‌کشل را قهرمان نشان داد."

طبق این گزارش، رئیس جمهور ترکیه درباره اعضای کنگره آمریکا تصریح کرد: "کسانی که به تمام دنیا درس دموکراسی و حقوق بشر می‌دهند، بی‌شرمانه هیتلرِ زمانه را تشویق کردند."

اردوغان در جملاتی که برخی اصحاب رسانه آن را کنایه‌ای به "جو بایدن" رئیس جمهور آمریکا تعبیر کردند، گفت: «ما با یک [شخص مبتلا به] زوال عقلی روبه‌رو هستیم که نه تنها میزبان قصابی است که دستانش به خون ۱۵۰ هزار فلسطینی در غزه آغشته است، بلکه سخنرانی پر از اوهام او را تحسین می‌کند».

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود