مقام آمریکایی: خطر برای اسرائیل بسیار جدی است

دوشنبه 15 مرداد 1403
01:08
مقام آمریکایی: خطر برای اسرائیل بسیار جدی است
معاون مشاور امنیت ملی آمریکا با اشاره به تهدیدها علیه اسرائیل از سوی ایران و حزب‌الله تاکید کرد که سطح خطر برای اسرائیل بالاست.

العالم - آمریکا

یک مقام آمریکایی در مصاحبه با شبکه ان بی سی نیوز با اشاره به ترور اسماعیل هنیه رهبر سیاسی حماس در تهران و عزم ایران در پاسخ به اسرائیل تاکید کرد که خطر برای تل آویو بالاست.

جان فینر معاون مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفته، در این لحظه به نظر می‌رسد که سطح تهدید بسیار بالاست و به خاطر همین ما با بالا بردن سطح هشدار از شهروندان خود خواسته‌ایم لبنان را ترک کنند.

وی تاکید کرد که واشنگتن فکر می‌کند سطح خطر برای اسرائیل بالاست و آمریکا آماده است برای دفاع از خود به آن کمک کند.

به دنبال شهادت اسماعیل هنیه و فواد شاکر فرمانده حزب الله توسط دو اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی سطح تنش در منطقه غرب آسیا بالا رفته است.

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی، پرچمدار عملیات فریب پرچم دروغین


افزایش قیمت نفت به دنبال تشدید درگیری‌ها در غرب آسیا و حمله به نفتکش‌ها


کره شمالی چندین موشک بالستیک به سمت دریای شرقی شلیک کرد


صهیونیست‌ها 5 عضو یک خانواده فلسطینی را در جنین ربودند


عربستان: در حمله جدید یمن به فرودگاه ملک خالد یک پاکستانی کشته و ۱۱ تن زخمی شدند


ویتکاف و کوشنر خواستار شفافیت مواضع کی یف و اتحادیه اروپا برای پایان جنگ اوکراین شدند


عراقچی: اصرار بر رویکرد نظامی وضعیت منطقه را پیچیده‌تر می‌کند/ اعلام آمادگی ایران برای کمک به گفتگو بین عربستان و یمن


ناامنی در عربستان؛ غول‌های نفتی قید نشست ریاض را زدند


نخستین کنفرانس بین‌المللی «اکوساید: جنایت جنگی خاموش» + فیلم


هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز