«ایرفرانس» تعلیق پروازهای خود را به لبنان تمدید کرد

پنج‌شنبه 18 مرداد 1403
17:43
«ایرفرانس» تعلیق پروازهای خود را به لبنان تمدید کرد
شرکت هواپیمایی ایرفرانس در میانه تنش‌های ناشی از شرارت‌های رژیم صهیونیستی در منطقه، تعلیق پروازهای خود را به لبنان تمدید کرد.

العالم - اروپا

به گزارش خبرگزاری رویترز، این شرکت فرانسوی امروز پنجشنبه اعلام کرد که تعلیق پروازهای خود بین پاریس و بیروت را تا روز ۱۱ اوت (۲۱ مرداد) تمدید کرده است.

ایرفرانس از روز ۲۹ ژوییه (۸ مرداد) پروازهای خود را به لبنان لغو کرد و پیشتر نیز تعلیق پروازها را تا به امروز ۸ اوت (۱۸ مرداد) تمدید کرده بود.

لغو پروازها به بیروت در حالی تمدید می شود که بسیاری از شرکت های هواپیمایی، پروازهای خود را به سرزمین های اشغالی نیز متوقف کرده و به شهروندان خود هشدار داده اند از سفر به این اراضی خودداری کنند.

پیشتر وزارت امور خارجه دو کشور لیتوانی و فنلاند هر کدام در پیام هایی جداگانه به شهروندان خود هشدار دادند که تا اطلاع ثانوی به سرزمین های اشغالی سفر نکنند.

دولت لیتوانی از شهروندانش که در حال حاضر در اراضی اشغالی هستند درخواست کرد مشخصات خود را در سایت وزارت امور خارجه کشورشان ثبت کنند تا در صورت بروز هر گونه بحران و شرایط اضطرار، روند خدمات کنسولی و برقراری ارتباط تسهیل شود.

وزارت امور خارجه فنلاند نیز در پی اوضاع متشنج امنیتی در اراضی اشغالی طی پیامی به شهروندانش در ارتباط با هرگونه سفر به این مناطق، هشدار داد.

همچنین در روزهای اخیر بسیاری از شرکت‌های هواپیمایی، پرواز به مقصد و از مبدا تل‌آویو را به حالت تعلیق درآورده اند.

خطوط هوایی بین المللی سوئیس پروازهای بین زوریخ در شمال این کشور و تل آویو را روز جمعه به دلیل تشدید تنش در خاورمیانه تعلیق کرد.

به گزارش ایرنا، یک شرکت هواپیمایی ایتالیا در میانه تنش‌های فزاینده پس از ترور شهید هنیه و «فواد شکر» از فرماندهان حزب‌الله توسط رژیم صهیونیستی، پروازها به تل‌آویو را تعلیق کرد.

شرکت هواپیمایی «ایتا» ایتالیا در بیانیه‌ای در تارنمای خود اعلام کرد: به‌دلیل تحولات ژئوپلیتیکی در خاورمیانه و برای اطمینان از ایمنی مسافران و خدمه، پروازها به مقصد و از مبدا تل‌آویو به حالت تعلیق در می‌آید.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد