قطر خواستار تشکیل کمیته تحقیق بین‌المللی درباره بمباران مدارس غزه شد

شنبه 20 مرداد 1403
13:55
قطر خواستار تشکیل کمیته تحقیق بین‌المللی درباره بمباران مدارس غزه شد قطر بمباران صبح امروز (شنبه) مدرسه تابعین در شهر غزه از سوی ارتش رژیم صهیونیستی و شهادت و مجروح شدن صدها فلسطینی در این جنایت را به شدت محکوم کرد.

العالم ـ آسیا

بنابر این گزارش، وزارت امور خارجه قطر خواستار تشکیل کمیته تحقیق بین‌المللی و اعزام کارشناسان بین‌المللی به باریکه غزه برای تحقیق در مورد بمباران مدارس این باریکه توسط ارتش اشغالگر صهیونیستی شد.

قطر جامعه جهانی را به حمایت از آوارگان فلسطینی فراخواند و خواستار ممانعت از اجرای طرح‌های دولت اشغالگر صهیونیستی برای کوچاندن اجباری فلسطینیان شد.
بنابر این گزارش، جنگنده های رژیم صهیونیستی با بمباران مصلای مدرسه ای در محله الدرج شهر غزه به هنگام نماز صبح دست کم 100 فلسطینی را شهید و صدها نفر دیگر را زخمی کردند.
به علت شدت فاجعه و زیاد بودن تعداد شهدا ، کادر درمانی و پزشکی تاکنون نتوانسته اند اجساد همه شهدا را از زیر آوار خارج کنند.

0% ...

آخرین اخبار

اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه