حمله اوکراین به یک سکوی گازی روسیه در دریای سیاه

شنبه 20 مرداد 1403
21:17
حمله اوکراین به یک سکوی گازی روسیه در دریای سیاه
نیروی هوایی ارتش اوکراین اعلام کرد به یک سکوی گازی دریایی روسیه در دریای سیاه حمله کرده است.

العالم - اروپا

به گزارش رویترز، «دیمیترو پلنتچوک» سخنگوی نیروی دریایی اوکراین امروز (شنبه) گفت که نیروی دریایی و اطلاعات نظامی اوکراین به یک سکوی گازی دریایی سابق که مورد استفاده نیروهای روسیه در دریای سیاه بود، حمله کرده و به آن آسیب رسانده است.

این مقام ارتش اوکراین با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی فیس بوک ادعا کرد که نیروهای روسیه از این مکان برای جعل جی پی اس استفاده می‌کردند تا ناوبری کشتی‌های تجاری را مختل کنند و ارتش اوکراین تنها به خاطر جلوگیری از این مورد، آن را هدف گرفته است.

پلنتچوک ویدئویی را منتشر کرد که در شب گرفته شده بود و انفجاری را در یک سکوی دریایی و آتش‌سوزی متعاقب آن نشان می‌داد.

وی افزود که ساعاتی قبل از حمله، نیروهای روسی تجهیزات و پرسنل نظامی را روی سکو مستقر کرده بودند ولی هیچ غیرنظامی در این مکان حاضر نبود.

مقامات اوکراینی اعتقاد دارند روسیه بعد از تسلط بر شبه جزیره کریمه کنترل بسیاری از سکوهای نفتی و گازی در دریا را از دست اوکراین خارج کرده است و از آنها برای اهداف نظامی استفاده می‌کند.

اوکراین ادعا می‌کند توانسته است نیروی دریایی روسیه را با استفاده از پهپادها و موشک‌های دریایی از غرب دریای سیاه خارج کند تا بتواند به ترانزیت دریایی خود از طریق دریای سیاه ادامه دهد.

به گزارش ایرنا، هفته پیش ارتش اوکراین ادعا کرده بود که حمله موفقیت آمیزی به یک زیردریایی روسی انجام داده و به سامانه دفاع هوایی اس-۴۰۰ در کریمه آسیب رسانده است.

ستاد کل نیروهای مسلح اوکراین در پستی در فیسبوک نوشت: «در بندر سواستوپل، زیردریایی«روستوف روی دون» ناوگان دریای سیاه روسیه با موفقیت مورد حمله قرار گرفت و غرق شد.»

بر اساس این پست، یک زیردریایی تهاجمی نیروی دریایی روسیه نیز در سپتامبر ۲۰۲۳ مورد اصابت یک موشک اوکراینی قرار گرفته و به شدت آسیب دیده بود.

ارتش اوکراین گفت: انهدام این زیردریایی بار دیگر ثابت می کند که هیچ مکان امنی برای ناوگان روسیه در آب های سرزمینی اوکراین در دریای سیاه وجود ندارد.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند


تشکیلات خودگردان خواستار اقدام فوری بین‌المللی در برابر تروریسم شهرک‌نشینان شد


شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم


گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی به کرانه باختری با اهداف انتخاباتی + ویدئو