مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر:

شناورهای مسافری برای جابه‌جایی زائران اربعین از خرمشهر تامین شد

يکشنبه 21 مرداد 1403
18:08
شناورهای مسافری برای جابه‌جایی زائران اربعین از خرمشهر تامین شد
مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: شناورهای مسافری برای جابه‌جایی زائرین اربعین از خرمشهر فراهم شد.

العالم - ایران

«الله مراد عفیفی‌پور» با بیان اینکه پیش فروش بلیت شناورهای مسافری برای اربعین هنوز آغاز نشده است، گفت: سازمان بنادر و دریانوردی ظرفیت‌های خود را برای جابه‌جایی زائران افزایش داده و در خرمشهر و آبادان شناورهای خود را آماده کرده است.

وی افزود: سازمان بنادر و دریانوردی، شناور و اسکله و ترمینال مسافری را هم آماده کرده، اما هنوز طرف عراقی آمادگی کامل خود را اعلام نکرده است.

به گفته مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی، با توجه به آنکه مسافت کمی بین خرمشهر و شلمچه وجود دارد به نظر می‌رسد که شاید خیلی صرفه اقتصادی وجود نداشته باشد و جابه‌جایی از مرز زمینی راحت‌تر باشد، اما این آمادگی‌ها در بندر خرمشهر وجود دارد و عراق هم باید درباره پذیرش مسافر اعلام آمادگی کند؛ با وجود این تردد زائران از خرمشهر و شلمچه از طریق دریایی تسهیل و فراهم شده است.

وی تاکید کرد: سازمان بنادر آمادگی کامل برای تامین شناورهای مسافری برای جابه جایی زائران را دارد.

0% ...

آخرین اخبار

خشونت و آزار زنان اسیر فلسطینی از سوی وزیر افراطی صهیونیست برای کسب آرا+ فیلم


هشدار سیاست‌مدار عراقی درباره توطئه موساد علیه ایران و عراق


میلاد پیامبر اکرم (ص) نمادی از همبستگی و همدلی مردم ایران+فیلم


سناتور دموکرات: هیچ یک از اقدامات ترامپ آمریکا را قوی‌تر و امن‌تر نکرده است


نماینده پارلمان لبنان: تشدید حملات رژیم صهیونیستی به جنوب، نقض قوانین بین‌المللی است


پزشکیان وارد بیشکک شد 


عراقچی همراه پزشکیان عازم قرقیزستان شد


جزئیات زلزله ۳.۸ ریشتری شرق تهران


ترامپ به غافلگیری خود از پاسخ ایران به حملات تجاوزکارانه آمریکا اذعان کرد


سوپر نفتکش متخلف بر اثر اصابت با 2 مین دریایی دچار آتش سوزی شد