فرستاده آمریکا به خاورمیانه: زمان برقراری آتش‌بس در نوار غزه فرا رسیده است

چهارشنبه 24 مرداد 1403
14:39
فرستاده آمریکا به خاورمیانه: زمان برقراری آتش‌بس در نوار غزه فرا رسیده است «عاموس هوکشتاین» فرستاده ویژه رئیس جمهوری آمریکا در امور خاورمیانه گفت: زمان آزادی اسرا و برقراری آتش بس در نوار غزه فرا رسیده است.

العالم - آمریکا

هوکشتاین افزود: تنش میان اسرائیل و لبنان افزایش یافته است، اما هنوز امکان حل و فصل دیپلماتیک مشکل وجود دارد.

وی اضافه کرد: راه حل دیپلماتیک یک ضرورت است و هیچ کس خواستار یک جنگ تمام عیار میان تل آویو و بیروت نیست.

هوکشتاین اظهار داشت: هرچه تنش بیشتر شود، احتمال رخ دادن مشکلاتی که می تواند اوضاع را از کنترل خارج کند، افزایش می یابد.

به گزارش المیاین، وی با بیان اینکه «هیچ بهانه ای برای به تاخیر افتادن راه حل سیاسی در نوار غزه وجود ندارد»، افزود: زمان آزادی اسیران و برقراری آتش بس در نوار غزه فرارسیده است.

در همین حال نماینده جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در لبنان درباره دور جدید مذاکرات در خصوص دستیابی به‌ آتش بس و تبادل اسیران در شهر دوحه قطر گفت: جنبش حماس از سرگیری مذاکرات از صفر را بی فایده و هدف از آن را سرپوش گذاشتن بر جنایت نتانیاهو می داند.

«احمد عبدالهادی» اظهار داشت: جو کنونی مذاکراتی که قرار است همزمان با آمادگی محور مقاومت برای انتقام گیری برگزار شود، حاکی از فریب و وقت کشی توسط «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی است.

نماینده جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در لبنان اضافه کرد: از ما می خواهند که مذاکرات را از نقطه صفر و قبل از صفر شروع کنیم و این به سود ملت فلسطین نیست.

عبدالهادی گفت: در مذاکراتی که هدف آن سرپوش گذاشتن بر جنایت های نتانیاهو و کابینه تندرو اوست شرکت نخواهیم کرد.

0% ...

آخرین اخبار

تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی


تعلیق پروازهای هواپیمایی قطر به ریاض و دمام عربستان


اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو